Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kino pagalms - vasaras filmu festivāls

Easyget.lv, 25.07.2013. 16:48

Saulaina terase un vasaras kino festivāls katru dienu - līdz pat vasaras beigām Kino pagalms piedāvā pavadīt neaizmirstamus vakarus kopā ar labāko no kino dārgumu krātuvēm, - tas viss zem klajas debess, Rīgas centra pagalmā, Blaumaņa ielā 20.

Kino pagalmā darbojas kafejnīca un bārs, sniedzot iespēju izbaudīt vasaru pilsētā mierīgā atmosfērā jau no pēcpusdienas. Sāna terase un kafejnīcas zona ir ekipētas ar saulessargiem - viegls lietus vai pārlieku spoža saule netraucēs tikties ar draugiem, svinēt svētkus un baudīt kino, kā arī pēc tam uzkavēties ilgāk, daloties iespaidos par redzēto.

Vēl jūlijā iespējams noskatīties filmas “Ūdensdzīve ar Stīvu Zisū” (The Life Aquatic With Steve Zissou) ar šarmanto un rezignēto Bilu Mureju, pārlaicīgi stilīgo “Brāļi blūzi” (The Blues Brothers) ar Džonu Beluši, nemirstīgo un sirsnīgo “Forestu Gampu” (Forrest Gump), izaicinošo franču estētiku “Bordelī "Apolonīda"” (L'Apollonide), trako bērnības piedzīvojumu “Spoku mednieki” (Ghost Busters) un eksistenciāli smeldzošo lenti “Kauns” (Shame).

Kino pagalms filmu repertuāru ir sagatavojuši Igaunijas kino speciālisti sadarbībā ar Black Nights Film festivāla programmas autoriem, turklāt daļa no filmām piedzīvo Latvijas pirmizrādi. Festivāla filmas tiek demonstrētas ar digitālo projektoru uz 8x11 m piepūšamā ekrāna, kas paredzēts lietošanai laukā, vairums no tām - ar angļu un/vai latviešu, krievu subtitriem (precīzāku informāciju atradīsiet programmā). Labāko skaņas kvalitāti nodrošina Silent Cinema/Disco Wi-Fi bezvadu austiņas - katram skatītājam personiskai lietošanai seansa laikā. Tās garantē augstas kvalitātes skaņu, ļauj pielāgot sev vēlamo skaļumu un sarunāties ar draugiem, netraucējot citiem.

Kino pagalms ver durvis katru dienu plkst. 17:00. Jūlijā filmu seansi sākas 23.00, bet jau augustā, sekojot saulrietam, filmas sāksies agrāk. Sekojiet programmai!

Vairāk informācijas www.kinopagalms.lv www.facebook.com/KinoPagalms

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV