Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izdota bezbudžeta mārketinga rokasgrāmata

Easyget.lv, 26.07.2013. 11:57

Apgāds Zvaigzne ABC laidis klajā mārketinga eksperta Igora Manna grāmatu "Bezbudžeta mārketings".
Izdota bezbudžeta mārketinga rokasgrāmata

Mārketinga kampaņa par baltu velti? Pamēģiniet, tas taču neko nemaksā!

Vai zinājāt, ka sava uzņēmuma virzīšanai tirgū varat izmantot veselus 50 bezmaksas instrumentus? Tie attiecas uz dažādām jomām: uz mārketingu, reklāmu, tirdzniecību, klientu lojalitāti un darba organizāciju kopumā. Tomēr mērķis visiem šiem instrumentiem ir viens - apņēmīgi izmantoti tie var ievērojami palielināt jūsu uzņēmuma peļņu, to ieviešana neprasa daudz laika un neko vai gandrīz neko nemaksā.

Grāmatas "Bezbudžeta mārketings" autors Igors Manns atzīstas, ka savas karjeras laikā viņam piecas reizes ir nācies nodarboties ar mārketingu trūcīga vai neesoša budžeta apstākļos, un tā esot bijusi ļoti vērtīga un pamācoša pieredze. Šajā grāmatā Igors Manns precīzi izstāsta ar ko sākt un kā turpināt izmantot ieteiktos paņēmienus, lai no tiem iegūtu maksimālu un ātru atdevi un lai tie darbotos ilgtermiņā. Turklāt atklāj arī dažas būtiskas nianses, no kurām ir atkarīgs, vai izvēlētais instruments strādās, vai ne. Lasītājam patiešām rodas sajūta: „zinu, kas jādara; zinu, kā jādara; zinu, kuram jādara”.
Igors Manns ir mārketinga eksperts, izdevējs, ekonomisko zinātņu kandidāts, vairāku mārketingam veltītu grāmatu autors, Krievijas izdevniecības "Манн, Иванов и Фербер" līdzdibinātājs. Mārketingā Igors Manns darbojas jau kopš 1993. gada, strādājot gan Krievijas, gan citu valstu uzņēmumos.

"Igors Manns ar savām meistarklasēm mēdz viesoties arī Rīgā un pēdējā pasākumā burtiski apbēra publiku ar dažnedažādām idejām," stāsta biznesa semināru uzņēmuma "Business Education Plus" vadītājs Ļevs Fainvecs un piebilst: "Tam, ka Igors Manns patlaban dzīvo un strādā Krievijā, nav nekādas nozīmes. Viņa pieeju un praksē pārbaudītos padomus droši var izmantot kā Latvijā, tā Rietumeiropas valstīs. Svarīgs ir kas cits - uzlabot savu mārketingu sistemātiski, pastāvīgi un konsekventi."

“Bezbudžeta mārketings” ir neaizstājama rokasgrāmata visiem, kuri vēlas minimāli izmantot sava uzņēmuma resursus un gūt maksimālu rezultātu. Īpaši noderīga šī grāmata būs uzņēmumu īpašniekiem un vadītājiem, komercdirektoriem un mārketinga speciālistiem.

Savas grāmatas nobeigumā Igors Manns saka: "Idejas ir dīvaina lieta. Tās nestrādās, kamēr nestrādāsi tu."

"Man vienmēr ir paticis, kā latvieši veido savu biznesu. Esmu pārliecināts, ka grāmata "Bezbudžeta mārketings" viņiem palīdzēs padarīt biznesu vēl efektīvāku, vēl pievilcīgāku klientiem. Šī gada decembrī plānoju turpināt sarunu par šo tēmu seminārā "Klientomānija" Rīgā. Es ar lielāko prieku tikšos ar manas grāmatas lasītājiem un vēlēšos uzzināt, kurus instrumentus viņi jau būs realizējuši un kādus rezultātus sasnieguši. Uz tikšanos Rīgā!" saka grāmatas autors Igors Manns.

Grāmatu “Bezbudžeta mārketings” no krievu valodas tulkojis Pēteris Skudra.

http://igor-mann.livejournal.com/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV