Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Valmieras Pilsdrupu estrādē būs skatāma teātra izrāde "Precību trakums"

Easyget.lv, 31.07.2013. 13:36

Ceturtdien, 1.augustā, plkst.19.00 Valmieras pilsdrupu estrādē būs skatāma Penkules Kultūras nama amatierteātra "Dailes" izrāde "Precību trakums".

Režisors Normunds Smiltnieks radījis jautru divu cēlienu lugu, kas apspēlēta Rūdolfa Blaumaņa stilā un kuras darbība norisinās 20.gadsimtā.

Izrādes sižets apcer Līgo vakaru. Pirmā daļa atspoguļo vecmeitas Līvas izmisīgos centienus tikt pie iecerētā vīra, savukārt otrajā daļā paralēli jau iepazītajiem tēliem uzdarbosies žīda un čigāna zīlēšanas salons. Izrādes "Precību trakums" režisors Normunds Smiltnieks apgalvo, ka skatītāji varēs izsmieties pēc sirds patikas.

Lomās: Baiba Brikmane, Jautrīte Cinglere, Dina Stanga, Iveta Smiltniece, Ivanda Kozlova, Līga Skujevska, Laura Skujevska, Maija Marija Smiltniece, Ivars Stanga, Raimonds Cinglers, Adrians Vilčinskis un Dainis Dišteins.

Tā kā pasākums notiek brīvdabas estrādē, kur vietu skaits ir ierobežots, apmeklētāji drošības labad ir aicināti ņemt līdzi segas, uz kurām apsēsties. Lietus gadījumā izrāde notiks Valmieras Kultūras centrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV