Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdota Mārgaretas Dikinsones grāmata „Dženijas karš”

Easyget.lv, 31.07.2013. 15:00

Apgāds Kontinents laidis klajā Mārgaretas Dikinsones grāmatu „Dženijas karš”, kas vēsta par mīlestību un cerību kara laika Londonā.
Izdota Mārgaretas Dikinsones grāmata „Dženijas karš”

Dramatiska mīlestība uzplaukst kara apdraudētajā Londonā. Amora bulta skārusi jaunu meiteni Dženiju un izskatīgu Karalisko gaisa spēku pilotu Džordžiju. Dzimst jūtas, kas ir spēcīgākas par viņiem pašiem, taču laime nav ilga...

Kādudien Dženija uzzina, ka Džordžijs ir pazudis bez vēsts. Nu viņai jākļūst stiprai ticībā un pārliecībā, ka mīļotais atgriezīsies.
Cilvēcisks un bezgala aizkustinošs stāsts par jūtām posta un iznīcības ēnā.

Lielisks laikmeta un vides atspoguļojums uzbur dvēseliski tuvu un bezgala romantisku mīlasstāstu. Tēlu potretu galerija pārsteidz ar spēcīgiem raksturiem un dinamiskiem vaibstiem, arī valodas stila izteiksmes līdzekļi neļauj pārtraukt lasīšanu līdz pat pēdējai lappusei.

Vienreizēji, lieliski, neaizmirstami! Noteikti labākais Dikinsones romāns.

Lielbritānijas mūsdienu klasiskā romāna izcilās pārstāves Mārgaretas Dikinsones romāni aizkustina miljoniem lasītāju sirdis visā pasaulē. Autores kontā ir vairāk nekā 30 dramatisku, aizkustinošu romānu, kā arī stāstu seriāli un lielformāta triloģijas par mīlestību, cerību un patiesām jūtām.

No angļu valodas tulkojusi Biruta Vaivode, vāka dizains Artūrs Zariņš, 432 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV