Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šonedēļ uz ekrāniem iznāk spriedzes komēdija “RED aģenti 2”

Easyget.lv, 02.08.2013. 09:17

2.augustā Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt spriedzes komēdijas “RED aģenti: atvaļināti un sevišķi bīstami” (“RED”) turpinājumu. Titullomas filmā izpilda Holivudas zvaigznes un godalgoti aktieri Brūss Viliss, Džons Malkovičs, Helēna Mirena, Ketrīna Zeta-Džonsa un Entonijs Hopkinss.
Šonedēļ uz ekrāniem iznāk spriedzes komēdija “RED aģenti 2”

Pirmā filmu studijas “Summit Entertainment” paspārnē tapusī kinolente par atvaļinātu spiegu piedzīvojumiem uz ekrāniem iznāca 2010.gada nogalē un guva gan teicamus kases ieņēmumu panākumus, gan kritiķu atzinību. Filmā “RED aģenti2” bijušie CIP kolēģi atkal apvieno spēkus, lai atrastu kādu pazudušu, taču svarīgu ierīci ar „sarkano pogu". Taču ne viņi vien sev izvirzījuši tādu mērķi - masu iznīcināšanas ierīci alkst iegūt arī neaprēķināmi teroristi un valstsvīri. Jaunās paaudzes ieroča meklējumi aizved filmas varoņus uz Parīzi, Londonu un Maskavu.

Aktieris Brūs Viliss, “Cietais rieksts” un RED aģentu komandas līderis, stāsta par savu lomu un jauno filmu:

Vai joprojām ir interesanti būt spriedzes filmu varonim?

Viliss: Dažkārt ir patiešām interesanti, ja ir jāveic kas pavisam jauns, kāds jauns kaskadieru triks, ko neesmu darījis... Bet dažkārt šis prieks izpaliek. Tomēr kopā ar filmas veidotājiem es vienmēr cenšos spriedzes ainas padarīt interesantas un aizraujošas. Man arī patīk uzjautrināt – gan skatītājus, gan kolēģus, un tas pat ir lielāks izaicinājums!

Pēc neskaitāmām spriedzes filmām, vai jums joprojām ir jātrenējas un vai gadi “liek sevi manīt”? (Brūss Viliss šī gada martā nosvinēja savu 58.jubileju)

Viliss: Jā, es pret to izturos nopietni, sevišķi pret ieročiem. Ir jābūt ļoti uzmanīgam filmēšanas laukumā, pat ja tiek šauts ar tukšām lodēm, tāpēc ir jātrenējas ne tikai trikiem, bet arī jādomā par drošību. Tomēr es reti domāju par savu vecumu. Lai arī šad tad gadi liek manīt, es joprojām esmu izveicīgs un ātrs, ja nepieciešams - sevišķi tad, ja jāskrien taisnā līnijā (smejas). Tas manās filmās vienmēr ir bijis pluss, ka jānokļūst no punkta A punktā B. Gan jau reiz pienāks diena, kad es kļūšu lēnāks, taču pagaidām par to neuztraucos. Piemēram, “RED aģentu” filmas - tās man sagādā gan prieku, gan jaunus izaicinājumus.

Jūsu filmu varoņi dzīvo neparastas dzīves, taču viņiem nākas saskarties ar pavisam parastām problēmām. Kā ir jums?

Viliss: Varbūt neticēsiet, taču manā dzīvē ir ļoti daudz ikdienišķu un parastu problēmu (smejas). Tomēr par to ir garlaicīgi runāt.

Jaunajā filmā jums nākas skūpstīties ar divām aktrisēm. Komentāri?

Viliss: Jā, citos darbos man to bieži nenākas darīt. Man ar to ir ļoti paveicies, lai arī īpaši nopietni es to neuztveru. Filmās es daru dažādākās lietas, vai nu lietojot ieročus, vai dzenot jokus, bet dažkārt man nākas maigoties ar sievietēm, ar kurām neesmu precējies.

Kā tas ir - pa dienu skūpstīties ar Ketrīnu Zetu Džounsu, bet, pārnākot mājās pie ģimenes, mainīt bērnam autiņus? (aktieris ir precējies, viņam ir četri bērni, no kuriem jaunākajai atvasei ir 14 mēneši)

Viliss: Man patīk mainīt autiņus! Tomēr mājās neviens nedusmojas, ka filmēšanas laukumā vienā ainā es maigojos ar Ketrīnu Zetu Džounsu, bet nākamajā, ar citu aktrisi. Filmas veidotāji pat centās mani pierunāt skūpstīties ar Džonu Malkoviču. No šī prieka es tomēr atteicos.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV