Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dirty Deal Teatro notiks Baltijas dramaturgu lasījumi

Easyget.lv, 02.08.2013. 09:25

Dirty Deal Teatro, turpinot atbalstīt jaunas orģināldramaturģijas tapšanu un attīstību, teātra festivāla “Dirty Drama” ietvaros 4. augustā pulksten 17.00 piedāvā piedalīties Baltijas jauno dramaturgu lasījumos “Pabeidz manu stāstu!”.
Dirty Deal Teatro notiks Baltijas dramaturgu lasījumi

“Pabeidz manu stāstu!” ir sešu Baltijas valstu jauno dramaturgu lasījumi, kuros skatītājiem būs iespēja dzirdēt pašu jaunāko Baltijas valstu orģināldramaturģiju. Pirms lasījumiem katrs no jaunajiem dramaturgiem operatora pavadībā vairākas stundas atradīsies Rīgas ielās un uzrunās tur sastaptus cilvēkus, lūdzot noklausīties pusi no sava stāsts un aicinot pēc tam to izstāstīt līdz galam tā, kā cilvēks ir iedomājies šo stāstu beidzamies. Lasījumos būs iespēja gan dzirdēt jaunos dramaturgus lasām savus darbus, gan rīdziniekus tos “pabeidzam”, gan arī to, kādas beigas saviem stāstiem redz paši dramaturgi.

Tāpat pēc katra no lasījumiem klātesošajiem būs iespēja iesaistīties diskusijā ar katru no lasītājiem un izteikt savu viedokli un sajūtu par dzirdēto.

Lasījumos piedalās Birute Kapustinskaite (Lietuva), Goda Dapsyte (Lietuva), Martin Nõmm (Igaunija), Mihkel Seeder (Igaunija), Rasa Bugavičute (Latvija), Edgars Niklasons (Latvija)

Ieeja lasījumos bez maksas.

Vairāk informācijas par festivālu “Dirty Drama”: www.dirtydeal.lv/teatro/dirtydrama

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV