Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dziesmusvētku Deju lieluzvedums - skatītākā pārraide jūlijā LTV1

Easyget.lv, 07.08.2013. 09:30

Deju lieluzvedumu „Tēvu laipas” noskatījušies 10 daļas Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem
Dziesmusvētku Deju lieluzvedums - skatītākā pārraide jūlijā LTV1

„Jūlijā LTV1 skatītāko programmu topa pirmajā vietā ierindojies XXV Dziesmu un XV Deju svētku Deju lieluzvedums „Tēvu laipas”, kuru vērojuši vidēji 10,2% jeb 204,9 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem. Esam gandarīti, ka XXV Dziesmu un XV Deju svētku atspoguļojums LTV1 kanālā guvis tik plašu skatītāju atsaucību un piesaistījis auditoriju 69 valstīs,” stāsta VSIA LTV valdes loceklis un programmu attīstības vadītājs Sergejs Ņesterovs, uzsverot, ka visu Dziesmu un Deju svētku nedēļu LTV1 bija šajā mērķauditorijā skatītākais kanāls Latvijā.

Kā liecina pētījumu aģentūras „TNS Latvia” dati, arī citas skatītākās pārraides jūlijā bijušas redzamas LTV1 kanālā.

Otra populārākā pārraide bijis XXV Dziesmu un XV Deju svētku Noslēguma koncerts „Līgo!”, kuru vērojuši vidēji 7,9% jeb 158,5 tūkstoši skatītāju. Savukārt trešajā vietā ierindojies raidījums „Panorāma” (Svētdienā), kuru vērojuši vidēji 7,4% jeb 148,7 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem.

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Latvijas Televīzija” ir moderns medijs, kas atspoguļo sabiedrības intereses televīzijas kanālos LTV1 un LTV7 (internetā – www.ltv.lv un www.lsm.lv). VSIA LTV skatītājiem Latvijā un ārpus tās robežām piedāvā operatīvu, objektīvu informāciju par sabiedriskajiem procesiem Latvijā, Baltijā un pasaulē. Sabiedriskās raidorganizācijas darbību uzrauga Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP). Pašreiz uzņēmums nodrošina vairāk nekā 450 darbavietas.

Latvijas Televīzija ir pirmā televīzija Baltijā. LTV (tolaik - Rīgas televīzijas studijas) pirmā pārraide notika 1954. gada 6. novembrī.

Foto: XXV Dziesmu un XV Deju svētku Deju lieluzvedums „Tēvu laipas”. Foto (c) Ingus Bajārs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV