Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Gaismas pils gandrīz pabeigta

Easyget.lv, 07.08.2013. 17:29

Būvdarbi jaunajā Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkā ir gandrīz noslēgušies un tiek turpināti aktīvi infrastruktūras pirmās kārtas objektu būvdarbi.
Foto: Gaismas pils gandrīz pabeigta

Galerijas:

Lai Gaismas pili varētu saukt par pabeigtu, atlicis vien ieklāt koka grīdas segumu, kā arī izbūvēt koncertzāles un ēdamzāles telpas. NBA turpina darbu pie infrastruktūras objektu izbūves, kur šobrīd aktuālākie darbi ir infrastruktūras ēkas būvniecība, lietus ūdens un sadzīves kanalizācijas izbūve, kā arī ūdensvadu tīklu, elektrotīklu un siltumtīklu uzstādīšana, informē būvdarbu veicējs pilnsabiedrība "Nacionālā Būvkompāniju apvienība".

Pilnsabiedrības "Nacionālā Būvkompāniju apvienība", kas veic jaunās LNB ēkas būvdarbus, valdes priekšsēdētājs Māris Saukāns norāda, ka ir būtiski uzsvērt un lepoties ar Latvijas uzņēmumu attīstību un sasniegumiem. "Gaismas pils būvniecība ir lielākais nacionālais būvobjekts pēdējo 20 gadu laikā. Visu iesaistīto pušu spēja sadarboties un strādāt kopīga mērķa vārdā ir vēl viens pierādījums tam, ka mēs varam paveikt lielas lietas," uzskata Saukāns.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvdarbus veic "Nacionālā Būvkompāniju apvienība", ko veido trīs lielākie Latvijas būvuzņēmēji - SIA "Re&Re", AS "RBSSKALS" un SIA "Skonto Būve". Saskaņā ar līgumu, ko valsts ar būvuzņēmējiem parakstīja 2008. gada 15.maijā, bibliotēkas būvniecība izmaksās 114,6 miljonus latu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV