Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Spīķeru laukums pirmo reizi apmeklētājus uzņems Rīgas svētku ietvaros

Easyget.lv, 08.08.2013. 15:49

16. – 17.augustā Spīķeri aicina baudīt īpašo „Pilsētas ziņģes” programmu

Rīgas svētku norises laikā pilsētas iedzīvotājiem un viesiem biedrība „Alus brālība” sadarbībā ar Latvijas Radio 2 piedāvā iespēju 16. – 17.augustā Spīķeros baudīt īpašo „Pilsētas ziņģes” programmu, kuru iedzīvinās pasākuma vadītājs Valdis Pavlovskis.

Pilsētas ziņģē uzstāsies arī tādi zināmi mākslinieki un grupas kā „Sestā jūdze”, „Emburgas zēni”, „Zvaigžņu lietus”, „The Twins Peek” un „Kugelev family band”. Dejos īru deju studija „Ceili Rue” un spēlēs jauniešu pūtēju orķestris „Auseklītis”. Savukārt Arvīds Platpers, Jānis Paukštello un Dailes teātra dziedošo aktieru grupa ILGA aicinās uz sadziedāšanos!

„Pilsētas ziņģe” ir senu pilsētas tradīciju atgādinājums mūsdienīgā pilsētvides telpā. Abas svētku norises dienas tiks piedāvātas atrakcijas bērniem, sadziedāšanās, viktorīnas, spēkavīru sacensības un dažādas citas aktivitātes. Būs koncerti, smeķīgs alus, gardas uzkodas, plašs Latvijas amatnieku tirdziņš un katras dienas noslēgumā Zaļumballe līdz pat 01.00 naktī: 16. augustā ar grupu „Sestā jūdze”, bet 17. augustā — „Emburgas zēni” ar Kārļa Jirgena (FUSION kin) ugunsšovu!

Visas pasākumā piedāvātās spēles, sacensības, radošās darbnīcas un citas aktivitātes būs bez maksas. Arī ieeja pasākuma teritorijā bez maksas. Atbalsta: Biedrība „Rīgas spīķeri”, RD IKSD, Rīgas Austrumu izpilddirekcija. Informatīvie atbalstītāji: LETA, TV Net, Inbox.lv, Top Radio, ŠlāgerTV un Mūzikas Video.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV