Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdos rokasgrāmatu „Kāzas!”

Easyget.lv, 09.08.2013. 17:06

Ceturtdien, 15.augustā, pulksten 15.00 Saules muzejā, Rīgā, Vaļņu ielā 30, notiks Latvijā pirmā un vienīgā Kāzu muzeja dibinātājas Vivitas Ķepses sarakstītās grāmatas „Kāzas! ” atvēršanas svētki.

Grāmata ir universāls palīgs ikvienam, kas saistīts ar kāzām, bet it īpaši vedējpāriem – tajā apkopoti praktiski padomi kāzu rīkošanā. Tā ir kā viens liels scenārijs ar daudz un dažādiem variantiem, ieteikumiem, idejām. Izdevumā apkopoti arī materiāli no Kāzu muzeja pūra lādes.Lasāmi interesanti stāsti no vedēju un „čigānu” pieredzes. Grāmata ir lielisks ideju kopums par to, kā svinēt, lai kāzas būtu vienreizējas un neatkārojamas. Grāmatā atradīsiet arī ieskatu Kāzu muzeja tapšanā.

Autore Latvijas Kāzu muzeja saimniece Vivita Ķepse, kura jau 10 gadu rīko arī Vislatvijas Vedēju salidojumu, uzsver, ka pasākuma norises vieta nav izraudzīta nejauši – arī Saules muzejs ir unikāls. Tas ir vienīgais muzejs pasaulē, kam pieder neparasta Sauļu kolekcija. Un tā arī reizē ir vieta, kur jaunie pāri var gūt Saules svētību savam kopdzīves gājumam, kā arī abi kopā izveidot savas ģimenes Sauli.

Autore apsola, ka līdz ar labiem ceļavārdiem, ko sacīs grāmatas izdošanā iesaistītie, visi grāmatas atvēršanas svētku viesi sajutīs arī Mīlas Eņģeļa pieskārienu !

Grāmata izdota ar portālu www.precos.lv un www.javards.lv atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV