Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Septembrī Rīgā gaidāms žilbinošs Bolivudas šovs

Easyget.lv, 12.08.2013. 13:30

Bolivudas izklaides grupa „Sugar N Spice“, kas ir uzstājusies vairāk nekā 20 valstīs, pirmo reizi Latvijā piedāvās aizraujošu dejas izrāžu, nebijušu emociju, melodisku dziesmu un greznu kostīmu svētkus, dodot skatītājiem pilnīgu Bolivudas jeb Indijas kino izjūtu Rīgā.

Bolivudas dejotāji ar graciozo horeogrāfiju apburs skatītājus savā spilgtajā dejas izpildījumā, kas iekļauj Indijas tautiskās, Bolivudas stila un Holivudas/Bolivudas jaukta stila dziesmas un dejas. Profesionāli Bolivudas dziedātāji ieskandinās klausītāju sirdis ar vecām un jaunām Bolivudas dziesmām.

Pusotru stundu ilgais krāsainais šovs notiks Rīgas Kongresu namā 8. septembrī 17.00. Izrāde ir daļa no 2013. gada Indijas un Latvijas Draudzības svētkiem, kas notiek katru gadu un ko rīko Indijas un Baltijas federācija kultūrai un tirdzniecībai (IBF) sadarbībā ar Indijas vēstniecību Zviedrijai un Latvijai, kā teicis pasākuma rīkotājs un IBF prezidents Kamals Bhasins.

Biļešu cenas - no 5 līdz 20 LVL, biļetes var iegādāties Biļešu Servisā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV