Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Platekrāna vakarā” - filma "Anna Kareņina"

Easyget.lv, 12.08.2013. 15:44

16. augustā Kalnciema kvartālā tiks demonstrēta filma „Anna Kareņina” un Jose Gonzalez koncertieraksts.
„Platekrāna vakarā” - filma "Anna Kareņina"

Kalnciema kvartāls sadarbībā ar Lattelecom turpina pagājušajā gadā veiksmīgi uzsākto brīvdabas kino pasākumu ciklu „Platekrāna vakari” @Kalnciemaiela via Lattelecom TV. Piektdienu vakaros brīvdabas seansos tiek straumētas filmas un koncerti no Lattelecom Televīzijas Videonomas.

Šogad sadarbībā ar kino kritiķi Ditu Rietumu izveidota filmu kolekciju „Spurainā Holivuda”, kurā no Lattelecom filmu nomas Kalnciema kvartālā tieks piedāvātas filmas, kurās iezīmējas gan spilgts, oriģināls režisora rokraksts, gan sava veida dumpīgums un “spurainība”, gan arī netradicionāla pieeja šķietami tradicionāliem žanriem.

Pēc filmas vakara turpinājumā būs iespēja skatīties un klausīties populāru grupu koncertierakstus, kuras būtu gaidītas uzstāties Kalnciema kvartāla dārzā.

16. augusta programma:

  • 19:00 Filma „Anna Kareņina”

Apburošajai Annai Kareņinai (Keira Knightley) ir viss, ko vien var vēlēties - viņa ir augsta ranga valdības amatpersonas Kareņina (Jude Law) sieva, mīloša māte savam dēlam, un viņas ģimene ieņem svarīgu vietu Sanktpēterburgas augstākajā sabiedrībā. Saņēmusi vēstuli no sava brāļa, kurš lūdz Annu atbraukt un palīdzēt glābt viņa laulību ar Dolliju (Kelly Macdonald), viņa dodas ceļā. Vilcienā Anna iepazīstas ar grāfieni Vronski, kuru Maskavas dzelzceļa stacijā sagaida viņas dēls - virsnieks Vronskis (Aaron Taylor-Johnson). Kad Anna tiek iepazīstināta ar Vronski, starp viņiem iedegas dzirksts, ko nav - un nebūs iespējams izdzēst. Filmas pamatā Ļeva Tolstoja romāns.
Režisors: Joe Wright. Lomās: Jude Law, Keira Knightley, Emily Watson, Kelly Macdonald, Aaron Johnson, Matthew Macfadyen, Olivia Williams.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

  • 21.15 Jose Gonzalez - Live At The Eden Sessions koncerta ieraksts.

Pasākuma laikā darbosies kafejnīca. Ieeja bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV