Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izmaiņas Leļļu teātra augusta repertuārā

Easyget.lv, 12.08.2013. 16:13

Leļļu teātris vēlas vērst skatītāju uzmanību uz izmaiņām augusta repertuārā.

Sakarā ar aktiera veselības problēmām 17.augustā pl.15:00 izrādes "Pasaka par Rumpelrūķi" vietā tiks rādīta Māra Koristina režisētā izrāde "Gudrais zobiņš" - stāsts par mutei un zobiem labvēlīgiem un nelabvēlīgiem spēkiem, kas cīnās par savām tiesībām mutē. Izrādē lomās redzami aktieri Dace Vītola, Dana Lāce un Edgars Kaufelds.

Savukārt 18.augustā pl.15:00 izrāde "Un atkal Pifs..." tiks aizstāta ar izrādi "Divas Lotiņas". Ģirta Šoļa iestudētais Ēriha Kestnera stāsts par dvīnītēm jau gandrīz gadu ir viena no skatītāju iemīļotākajām izrādēm, kā arī viena no teātra balvas "Spēlmaņu nakts 2013" nominantēm kategorijā "Gada izrāde bērniem vai jauniešiem". Lomās - Santa Didžus, Dana Lāce un Valdis Vanags.

Abas izrādes būs skatāmas Lielajā zālē. Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas izrāžu apmeklējumam, bet, ja kāda iemesla dēļ skatītājs tomēr nevēlēsies apmeklēt nomainīto izrādi, biļetes būs iespējams atgriezt teātra kasē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV