Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Liepājas Kultūras pārvalde izsludina otro projektu konkursu

Easyget.lv, 13.08.2013. 15:31

Līdz 2. septembrim pulksten 12:00 organizācijas var iesniegt savus projektu pieteikumus Liepājas Kultūras pārvaldes izsludinātajam konkursam.

Saskaņā ar nolikumu no konkursa var saņemt līdzfinansējumu 50% apmērā no kopējām viena projekta izmaksām, bet atbalsts nevar pārsniegt 2000 latu.

Šogad Liepājas Kultūras pārvalde organizē divus konkursus, lai līdzfinansējumu varētu saņemt arī tās idejas, ko organizācijas Liepājā vēlas realizēt gada pirmajos mēnešos līdz marta beigām. Tas ļaus nodrošināt kultūras norišu daudzveidību visa gada garumā.

2013. gada projektu konkursa prioritāte ir kultūras aktivitātes un procesi, kas:

  • piedāvā jaunu un inovatīvu ideju realizēšanu Liepājā, kas atšķiras no ikdienas kultūras piedāvājuma, spēj radīt intrigu un būt unikālas Latvijas un starptautiskā mērogā; 
  • vērsti uz Liepājas kultūras vērtību (mantojums, mūzika, māksla, kino, teātris, dizains un arhitektūra) apzināšanu, izpēti, dokumentēšanu vai popularizēšanu Liepājas, Latvijas un starptautiskā mērogā;
  • veicina starptautisku pieredzi un viedokļu apmaiņu, uz Liepāju atvedot kultūras nozares profesionāļus, nodrošinot viņu meistarklases, lekcijas, seminārus.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas ir pieejamas Liepājas Kultūras pārvaldē (darba dienās no plkst.10.00 līdz 16.00), kā arī interneta mājas lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā „Projekti”.

Projektu pieteikumi pēc konkursa izziņošanas savlaicīgi (līdz 2013. gada 2. septembrim pulksten 16:00) jāiesniedz Liepājas Kultūras pārvaldē personīgi vai jānosūta pa pastu. Projekta pieteikuma pasta zīmogs ir 2013. gada 30. augusts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV