Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aktrises Lilijas Kolinsas uzacīm ir savs “Twitter” konts

Easyget.lv, 14.08.2013. 09:09

Tiesa, aktrise šī konta tapšanā vai satura radīšanā nepiedalās
Aktrises Lilijas Kolinsas uzacīm ir savs “Twitter” konts

Dažkārt mūzikas, sporta vai kino industrijas zvaigznes iemanto popularitāti ne tikai sava talanta un sasniegumu dēļ, bet arī raksturīgu ķermeņa iezīmju dēļ. Mūziķa Fila Kolinsa meita, aktrise Lilija Kolinsa (Lily Collins), kura zināma pēc lomām tādās filmās kā “Nolaupīšana” un “Spogulīt, Spogulīt: Sniegbaltītes stāsts”, var lepoties ar kuplām un izteiksmīgām uzacīm, kurām ir arī savs “Twitter” konts un nepilns tūkstotis sekotāju (tiesa, aktrise šī konta tapšanā vai satura radīšanā nepiedalās).

Stāstot par savu jaunāko filmu “Kaulu pilsēta” televīzijas kanālam “E!”, jaunā zvaigzne atklājusi, kā ir sadzīvot ar slavu un savām izteiksmīgajām un populārajām uzacīm.

“Nesen filmas publicitātes pasākumā pienāca klāt kāds pielūdzējs un atzinās mīlestībā manām uzacīm, kā arī pajautāja, vai drīkst vismaz vienai no tām pieskarties,” intervijā stāsta jaunā aktrise un turpina: “Un dīvainā kārtā es piekritu. Taču interesantākais ir tas, ka nākamajā pasākumā vēl kāds vēlējās pieskarties uzacīm! Tad nu es ļāvu vaļu arī šim puisim, proti, pieskārties otrai uzacij, lai tikai manas uzacis nekļūtu greizsirdīgas viena uz otru”. Savukārt žurnālam “Glamour” aktrise atzinusi, ka savas kuplās uzacis viņa mīl jau kopš mazotnes, kad viņas māte mēdza atgādāt, ka tieši “neparastās un īpašās lietas cilvēku padara skaistu un neatkārtojamu”.

Lilija Kolinsa drīzumā būs redzama fantastikas piedzīvojumu filmā "Kaulu pilsēta" (“The Mortal Instruments: City Of Bones”, kas ir rakstnieces Kasandras Klēras plašu popularitāti ieguvušā bestsellera “The Mortal Instruments” pirmās daļas ekranizācija. Romāns izdots arī latviešu valodā. Filma “Kaulu pilsēta” uz ekrāniem iznāk 23.augustā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV