Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Esplanādē atklās Sajūtu konteinerus

Easyget.lv, 14.08.2013. 17:50

Ceturtdien, 15.augustā, pl.12.00, kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 tiks atklāti Sajūtu konteineri, kas ikvienam interesentam ļaus piedalīties trīsdimensionālā sajūtu pasaules ceļojumā.

Sajūtu konteineri ir radoši interaktīvā platforma, kas ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi aicina dalīties pārdomās par savām spilgtākajām dzīves sajūtām, saistošāko pieredzi un to, kas dažādu iemeslu dēļ dzīves laikā visspēcīgāk iespiedies atmiņā.

„Turpinot radošos meklējumus tematiskās līnijas Rīgas karnevāls ietvaros, pilotprojekts Esplanādē 2014 ar nosaukumu „Sajūtu konteineri” piesaka nākamā gada projektu, kura sākotnējais nosaukums bija 3D karnevāls. Šis projekts, izmantojot tehnoloģiju iespējas, mudina meklēt un iedziļināties savu sajūtu dziļākajā būtībā. Šīs mūsdienu tehnoloģijas ir tikai palīglīdzeklis, lai nokļūtu pie mūsu līdz šim neizzināmām sajūtām, kas nav izteiktas vārdos,” pauž tematiskās līnijas „Rīgas karnevāls” kuratore un nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle.

Sajūtu konteineru atklāšanas pasākumā piedalīsies producente un Jura Podnieka studijas vadītāja Antra Cilinska, projekta radošie direktori Roberts Rubīns un Didzis Eglītis, nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle. Pirmie sajūtu devēji būs Juris Kalniņš un Katrīne Pastarnaka.

Plānots, ka Sajūtu konteiners pie kultūras vasarnīcas Esplanādes 2014 atradīsies līdz septembra beigām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV