Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijā iznāk Dena Brauna jaunākais romāns „Inferno”

Easyget.lv, 15.08.2013. 13:48

Dena Brauna jaunais trilleris „Inferno” aizved lasītāju pa Florences, Venēcijas un Stambulas krāšņajām kultūrvēstures takām, liekot aizturētu elpu sekot līdzi jau pazīstamo varoņu gaitām.
Latvijā iznāk Dena Brauna jaunākais romāns „Inferno”

Jaunajā romānā „Inferno” Dens Brauns ieved lasītājus dziļi Itālijas sirdī, liekot viņiem skaudri izjust noskaņu, ko radījis viens no baisākajiem literatūras klasikas darbiem visā vēsturē.

Hārvarda simboloģijas profesors Roberts Lengdons nakts vidū pamostas slimnīcā. Viņš nezina, kā šeit nokļuvis un no kurienes radies šaušalīgais priekšmets, ko ārsti atraduši noslēptu viņa drēbēs.

Spraiga un neparedzama, romāna INFERNO darbība ievelk lasītāju Dantes Aligjēri slavenajos elles lokos un mokošās pārdomās par savu atbildību reāli iespējamas un biedējošas katastrofas priekšvakarā.

Par grāmatas kredo Dens Brauns izvēlējies vienu no slavenākajiem Dantes „Dievišķās komēdijas” citātiem: „Vistumšākās vietas ellē ir atvēlētas tiem, kuri morālas krīzes brīdī nolemj neiejaukties

No angļu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka dizainu adaptējis Artūrs Zariņš, 600 lpp.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV