Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Spīķeru laukumu atklās ar "Rīgas ziņģi"

Easyget.lv, 15.08.2013. 16:07

Rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti uz "Rīgas ziņģi" - pirmo publisko pasākumu jaunajā Spīķeru laukumā

16. un 17. augustā Rīgas svētku ietvaros Spīķeru kvartālā notiks pirmais publiskais pasākums jaunatklātajā Spīķeru laukumā - "Rīgas ziņģe".

Pasākumā bez maksas ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis varēs baudīt muzikālo programmu, Latvijas alus darītavu piedāvāto alu, pašmāju pavāru gardo maltīti, iepirkties amatnieku tirdziņā, piedalīties aizraujošās sacensībās un radošajās darbnīcās visai ģimenei, kā arī griezties romantiskās un jestrās dejās.

16. augustā plkst.15.00 Spīķeru laukumā sāksies "Pilsētas ziņģe", kas turpināsies arī sestdien. Abi "Rīgas ziņģes" vakari noslēgsies ar zaļumballi - piektdien ar grupu "Sestā jūdze", bet sestdien - ar "Emburgas zēniem".

Vienlaicīgi ar kultūras programmu, kas norisināsies uz skatuves, pasākuma teritorijā notiks dažādas radošās darbnīcas, prāta un sporta spēles visai ģimenei, kā arī spēkavīru sacensības.

"Rīgas Dome ir paveikusi izcilu darbu, labiekārtojot Spīķeru kvartālu pretī Rīgas Centrāltirgum, izveidojot plašu laukumu pasākumiem ar bērnu rotaļu zonu, tuneli zem Krasta ielas un iekārtojot krastmalas promenādi pretī Spīķeriem. Tādējādi Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem ir pavērusies jauna iespēja kvalitatīvai atpūtai Daugavas krastos," stāsta uzņēmuma "Spīķeru nami" biznesa attīstības vadītāja Inga Piterniece.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV