Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Senioru seansā – filma „Kapitālisms Šķērsielā”

Easyget.lv, 16.08.2013. 10:13

27. augustā plkst.13.00 kinoteātris Splendid Palace seniorus aicina noskatīties režisora Ivara Selecka jaunāko dokumentālo filmu „Kapitālisms šķērsielā”.
Senioru seansā – filma „Kapitālisms Šķērsielā”

Šķērsiela un tās dažādie iedzīvotāji savā ziņā ir visas Latvijas sabiedrības spogulis. Pirms 25 gadiem aizsāktā kinoromāna trešajā filmā skatītāji uzzinās, kādi likteņa pavērsieni gaidījuši vientuļo māmiņu Daigu, vientiesīgo Osi, invalīdu Toļiku, akmeņkali, sludinātāju un gaisa piļu būvētāju Aldi un citus varoņus 21. gadsimtā. Šķērsielā uzradušies arī jauni iemītnieki – piemēram, hemingvejiska paskata vīrs Viktors un enerģiskā taksometra vadītāja Vallija. Šo gadu laikā izauguši ir Šķērsielas bērni un kļuvuši gan par zinātnes doktoriem, gan māksliniekiem, bet citi vēl meklē savu vietu dzīvē. Filmas tapšanu atbalsta Rīgas Dome, Live Riga, Nacionālais Kino centrs, Kultūrkapitāla fonds, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un Eiropas Savienības programma MEDIA 2007.

Senioru seansi Splendid Palace notiek katra mēneša pēdējā otrdienā plkst.13.00, kad uz kino, noskatīties kādu tā brīža aktuālu, kinoteātru repertuāros esošu filmu, aicināts ikviens cienījama vecuma kino baudītājs. Biļete uz Senioru seansa filmām, pērkot kinoteātra kasē, - 1.50 Ls.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV