Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

LTV1 varēs sekot līdzi Velomūzikas ceļam uz Likteņdārzu

Easyget.lv, 16.08.2013. 12:58

No 19. līdz 22. augustam LTV1 skatītāji varēs sekot līdzi Kārļa Kazāka un domubiedru Velomūzikas ceļojumam
LTV1 varēs sekot līdzi Velomūzikas ceļam uz Likteņdārzu

Sestdien, 17. augustā, pulksten 10.00 mūziķis Kārlis Kazāks kopā ar domubiedriem uzsāks vairāk nekā 300 kilometru garu ceļu velobraucienā uz Likteņdārzu, kur 23. augustā norisināsies Kokneses fonda un Latvijas Televīzijas (LTV) labdarības akcija „Top Latvijas Likteņdārzs!”, pulcējot ceļā satiktos mūziķus un pieaicinot jaunus viesus. LTV1 reportāžās 18. augustā pulksten 21.15 un, sākot no 19. līdz 22. augustam, pulksten 20.20, skatītāji varēs sekot līdzi Velomūzikas ceļojumam.

„Likteņdārzs ir vieta, kur viegli sajust sevi kā daļu no lielāka veseluma. Katram sava - ģimenes, tautas, pasaules. Velomūzika ir daļa no mana ceļa. Un šovasar es ar draugiem labprāt pagriežos uz Likteņdārza pusi,” stāsta K. Kazāks, kurš ceļā dosies ar mūziķiem – domubiedriem Juri Kroiču, Māri Bīmani un Kasparu Tobi. „Top Latvijas Likteņdārzs!” raidījumā piektdien, 23. augustā, pulksten 21.15, LTV1 tiešraidē no Kokneses pulcēsies Velomūzikas brauciena dalībnieki un viesi, kuri satikti Vidzemē, Latgalē, Sēlijā.

Raidījumā muzicēs Kārlis Kazāks ar domubiedriem, Uģis Prauliņš, Biruta Ozoliņa un Dj Monsta, Goran Gora, Gundars Grasbergs, „Audience Killers” no Balviem, „Dabasu Durovys” no Daugavpils un „Latvian Voices” no Rīgas. Mūziķi savu priekšnesumu nesavtīgi, bez atlīdzības ziedo Likteņdārzam.

Akcijas “Top Latvijas Likteņdārzs!” vadītāji – LTV žurnālisti Aija Kinca un Jānis Geste.

Kokneses fonda un LTV rīkotā akcija „Top Latvijas Likteņdārzs!” palīdz veidot unikālu kultūrvēsturisku vietu vēstures piemiņai un gaišai cerībai nākotnē, lai godinātu Latvijas iedzīvotājus, kuri zuduši Latvijai pagājušā gadsimtā – gājuši bojā, represēti, bijuši spiesti pamest dzimteni vai cietuši savu uzskatu vai radurakstu dēļ. Šogad LTV un Kokneses fonds cer savākt 30 000 latu ziedojumu akmeņu krāvuma „Sirmais saulriets” izveidei Likteņdārza amfiteātra daļā un tuvoties galvenajam mērķim, 2018. gadā dāvājot Likteņdārzu Latvijai 100 gadu jubilejā.

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Latvijas Televīzija” ir moderns medijs, kas atspoguļo sabiedrības intereses televīzijas kanālos LTV1 un LTV7 (internetā – www.ltv.lv un www.lsm.lv). VSIA LTV skatītājiem Latvijā un ārpus tās robežām piedāvā operatīvu, objektīvu informāciju par sabiedriskajiem procesiem Latvijā, Baltijā un pasaulē. Sabiedriskās raidorganizācijas darbību uzrauga Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP). Pašreiz uzņēmums nodrošina vairāk nekā 450 darbavietas.

Latvijas Televīzija ir pirmā televīzija Baltijā. LTV (tolaik - Rīgas televīzijas studijas) pirmā pārraide notika 1954. gada 6. novembrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV