Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Etīžu teātris Nerten viesosies Kaņepes kultūras centrā

Easyget.lv, 16.08.2013. 13:07 | komentāri (1)

Pēc neilga pārtraukuma vasaras periodā Latvijā vienīgais etīžu teātris Nerten atgriežas ar jaunām etīdēm, jaunu izrādi. Trešdien, 21.augustā, plkst. 21:00 Nerten uzstāsies Kaņepes kultūras centrā, informē teātra pārstāve Elīza Danenfelde-Ķirpe.
Etīžu teātris Nerten viesosies Kaņepes kultūras centrā

Etīžu teātris Nerten ir dibināts 2004.gadā. No neformālas apvienības tas kļuvis par atpazīstamu zīmolu gan Rīgā, gan ārpus tās, veidojot izrādes un piedaloties dažādos alternatīvās kultūras pasākumos, kā arī mūzikas un mākslas festivālos. Teātrī kā režisori, dramaturgi un aktieri vienā personā darbojas Toms Treibergs, Svens Kuzmins un Normunds Zālamans. Etīdes tiek veidotas, balstoties uz apārt notiekošo, aktualitātēm sabiedrībā, cilvēku īpašībām un īpatnībām, taču skatītāji izrādes tapšānā netiek iesaistīti. Tas arī etīžu teātri atšķir no improvizācijas teātra.

Kas šobrīd aktuāls sabiedrībā? To noskaidrosim trešdien, 21. augustā, plkst. 21:00 Kaņepes kultūras centrā, Skolas ielā 15, Rīgā. Ieejas maksa izrādē Ls 2.50.

Sīkāka informācija par etīžu teātra Nerten darbību atrodama sociālajos tīklos www.facebook.com/nertentheatre, twitter.com/nertentheatre, kā arī rakstot uz e-pastu dan.eliiza@gmail.com vai zvanot 26799037.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV