Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Klajā nāk grāmata "Ar mīļumu. Saimes mūzika un kopbūšanas"

Easyget.lv, 19.08.2013. 17:07

Tuvojoties skolas laikam, "Jāņa Rozes apgāds" saviem lasītājiem sagatavojis grāmatu, kas būs lielisks palīgs un ierosmes avots rudens vakaru jaukai pavadīšanai ģimenes lokā - "Ar mīļumu. Saimes mūzika un kopbūšanas", informē apgāda pārstāve Daiga Bitēna.
Klajā nāk grāmata "Ar mīļumu. Saimes mūzika un kopbūšanas"

Pirmā lietas, kas jāizdara pirms šīs grāmatas lasīšanas - jāizmet pa logu televizors. Tādā veidā būs noķerti divi zaķi - atbrīvota vieta istabā un atbrīvots daudz, daudz, daudz laika. Televizora vietā tagad būs pasaku laiks, dziesmu laiks, deju laiks un kopbūšanas laiks.

Dažas labas kopbūšanas izpildīšanai būs vajadzīgas tikai sveces un stāstnieka karote, savukārt citā jānodrošinās ar konservu bundžām, izturīgu auklu, šķērēm, krāsām, otām un flomāsteriem. Vienas kopā būšanas laikā būs iespējams kārtīgi izsmieties spēlējot kājpirkstu teātri, savukārt citā gan lieliem, gan maziem, jāsakāpj vannā (kad tas darīts, tad kādu brītiņu tā var pasēdēt, jo cik gan bieži visa ģimene kopā sanāk vannā un apsēžas?). Un tam visam pa vidu - dziesmas, dziesmas, dziesmas...

Ar šo grāmatu katrā ģimenē ienāks jaunas spēles, dziesmas, dejas un citas amizantas aktivitātes. Grāmatā atradīsiet tādas saimes saliedēšanas "receptes" kā "Pasaku taisīšana", "Tomātu, puķu vai baziliku istaba", "Istabas vai mājeles uzripināšana", "Saules lecināšana" un daudzas citas. Tomēr, kā grāmatā aprakstītajos joknoteikumos uzsver paši autori Kaspars Vecvaragas ar sievu Lauru un dēlu Rūdi, vislabāk jau izdomāt pašiem savu kopbūšanu.

Kaspars Vecvagars informē, ka grāmata un mūzikas CD tiks izdoti arī uz citās pasaules valstīs. Krievu valodā tulkojums jau ir tapis, savukārt pie grāmatas angliskās versijas tiek strādāts. Savukārt tepat Latvijā iespējams iegādāties gan grāmatu kopā ar CD, kurā iekļautas 15 dziesmas, gan tika CD.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV