Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Esplanādē uz lielā ekrāna Vudija Alena filma „Romai – ar mīlestību”

Easyget.lv, 20.08.2013. 16:01

Trešdien, 21.augustā, plkst.22.00 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 Lattelecom Eiropas filmu vakaru ietvaros būs skatāma Vudija Alena 2012.gadā uzņemtā filma „Romai – ar mīlestību”.
Esplanādē uz lielā ekrāna Vudija Alena filma „Romai – ar mīlestību”

Vudija Alena (Woody Allen) romantiskajā komēdijā „Romai - ar mīlestību” savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filma stāsta par kāda pazīstama amerikāņu arhitekta gaitām vēlreiz izdzīvojot savu jaunību, par vidusmēra romieti, kurš pēkšņi ir kļuvis par Itālijas lielāko slavenību, par jaunu pāri no provinces viņu romantiskajos randiņos un amerikāņu operas direktoru, kurš cenšas dabūt dziedošu apbedīšanas biroja īpašnieku uz operas skatuves. Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna.

Pirms filmas ievadvārdus teiks kinokritiķe Daira Āboliņa. Filma būs angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Visi pasākumi radoši informatīvajā telpā Esplanāde 2014 notiek bez maksas.

Plašāka informācija un tuvāko pasākumu programma kultūras portālā www.riga2014.org

Foto: Kadrs no filmas „Romai – ar mīlestību”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV