Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iļģi aicina uz danču vakaru Liepājā

Easyget.lv, 20.08.2013. 16:09

31. augustā plkst. 20.00 klubu „Fontaine Palace” pieskandinās jautri un dzīvelīgi latvju danči. Spēlēs un soļus ierādīs folkloras kopa „Medainis” no Saldus, bet par muzikālo pavadījumu gādās postfolkloras grupa „Iļģi”.
Iļģi aicina uz danču vakaru Liepājā

Omulīgi varēs justies gan dejot pratēji, gan interesenti. Iemēģināsim soļus dančiem, kuri piedimdinās tās pašas telpas arī vēlāk, kad plkst. 23.00 dancosim kopā ar Ilgu Reiznieci un grupu „Iļģi” – Latvijas postfolkloras kustības aizsācējiem.

Grupa „Iļģi” pastāv jau vairāk kā trīsdesmit gadus un pašreiz sastāvā ir Ilga Reizniece, Māris Muktupāvels, Gatis Gaujenieks, Egons Kronbergs un Martiņš Linde. Līdz šim izdoti jau 14 albumi, un grupas dalībnieki ar savu aizrautību nes latviešu postfolk mūziku pasaulē ārkārtīgi veiksmīgi. Mūziķu izspēlētās melodijas spēj nomierināt pat satrauktākos prātus un uzmundrināt sagurošos, kad vienkārši nav iespējams nosēdēt mierā.

Klubs „Fontaine Palace” atrodas Dzirnavu ielā 4, pasākuma sākums plkst. 22:00 un grupa „Iļģi” uz skatuves kāps plkst. 23:00.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv, pasākuma dienā pie ieejas to cena būs lielāka.

Foto: Grupa Iļģi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV