Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Šausmu filmai “Ļaunuma izsaukšana” iecerēts turpinājums

Easyget.lv, 21.08.2013. 09:12

Par šī gada visveiksmīgāko šausmu filmu ir kļuvusi kino kompānijas “New Line Cinema” lente “Ļaunuma izsaukšana” (“The Conjuring”), kas uz ASV ekrāniem iznāca jūlijā, bet Latvijas kinoteātros tiks demonstrēta no 23.augusta.
Šausmu filmai “Ļaunuma izsaukšana” iecerēts turpinājums

Mistikas trilleris ir veidots pēc patiesiem notikumiem, kuru pamatā ir paranormālo parādību pētnieku Eda un Loreinas Vorenu (aktieri Patriks Vilsons un Vera Farmiga) dzīves. Lai arī gads vēl nav noslēdzies, kases ieņēmumu apskatnieki un filmu kritiķi ir pārliecināti, ka nevienai no šogad gaidāmajām šausmu filmu žanra pārstāvēm neizdosies atkārtot režisora Džeimsa Vona lentes panākumus. “Ļaunuma izsaukšana”, kuras ražošanas izmaksas sasniedza 20 miljonu ASV dolāru atzīmi, kopā ir iekasējusi 193 miljonus ASV dolāru. Filmas kases ieņēmumi noteikti pārsniegs 200 miljonu atzīmi, jo tā vēl joprojām tiek izrādīta ASV kinoteātros, kā arī virknē valstu vēl tikai iznāks.

Kā informē ārvalstu prese, filmas scenāristi Čads un Kerijs Heizsi patlaban strādā pie turpinājuma veidošanas, un stāsta pamatā būs patiesi notikumi, kas risinājās pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados Londonā. Paranormālo parādību eksperti Eds un Loreina Voreni toreiz izmeklēja gadījumu par divām māsām, kuras apsēdis dēmons. Filmas centrālā zvaigzne, aktieris Patriks Vilsons, šo pagaidām no studijas puses oficiāli neapstiprināto informāciju komentē sekojoši: “Lai arī nākamās filmas scenāriju pats vēl neesmu lasījis, es zinu to, ka tā autori Čeds un Kerijs Heizsi, kas veidoja arī aktuālo filmu, ir ļoti ieinteresēti šajā Londonas lietā.”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV