Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Klajā nāk sirsnīga bērnu grāmatiņa „Runcis Puncis”

Easyget.lv, 21.08.2013. 13:42

Tuvojoties skolas laikam, izdevniecība “White Book” laiž klajā bērnu grāmatiņu “Runcis Puncis” (Splat the Cat). Grāmata jo īpaši patiks mazajiem, kas plāno uzsākt bērnudārza vai skolas gaitas.
Klajā nāk sirsnīga bērnu grāmatiņa „Runcis Puncis”

Autors un mākslinieks Robs Skotons (Rob Scotton) ir radījis sirsnīgu stāstu sēriju par kaķu puiku Runci Punci. Latviešu valodā pirmā klajā nāk grāmatiņa par runcīša pirmo skolas dienu minču skolā. Puncis ir dikti satraucies, jo nevienu skolā nepazīst, tāpēc nolemj ņemt līdzi savu labāko draugu pelēnu Seimūru, kas tiek paslēpts kaķēna pusdienu kārbā. Kas notiks, kad Seimūrs izmuks no savas slēptuves? Vai Puncītis iemantos jaunus draugus? Ko jaunie skolasbiedri teiks par Punča mīļdraugu Seimūru?

Par laimi, skolā Punci sagaida skolotāja Pūkvaidzes kundze, kas izrādās liels palīgs un atbalsts kaķēna pirmajā trauksmainajā skolas dienā.

Jaukais grāmatas varonis, kas ieguvis fanus visā pasaulē, beidzot sasniedzis arī Latviju. Katrā grāmatas lapaspusē ir atrodami jautri un aizraujoši zīmējumi, kas rada vēlēšanos to šķirstīt atkal un atkal. Puncis interesantā veidā māca bērnus būt draudzīgiem un mīlēt pasauli tādu kāda tā ir – ar visiem trūkumiem un dīvainībām. Šī grāmata patiks ne tikai mazajiem lasītājiem, bet arī viņu vecākiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV