Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Latvijas Likteņdārzam ar LTV palīdzību savākti 22 373 latu

Easyget.lv, 26.08.2013. 09:24

Latvijas Televīzija (LTV) un Kokneses fonds labdarības akcijas tiešraidē 23. augusta vakarā savācis 22 373 latu ziedojumu akmeņu krāvuma „Sirmais saulriets” izveidei Likteņdārza amfiteātra daļā.

Kokneses fonds sadarbībā ar LTV jau piekto gadu rīko labdarības akciju „Top Latvijas Likteņdārzs!”, palīdzot veidot unikālu kultūrvēsturisku vietu vēstures piemiņai un gaišai cerībai nākotnē.

23. augustā akcijā „Top Latvijas Likteņdārzs” LTV1 tiešraidē skatītāji atbalstījuši Likteņdārza kā 21. gadsimta Brīvības pieminekļa tapšanu – iepriekšējām un nākamām paaudzēm. Ziedojumu vākšana joprojām turpinās.

Projekts „Top Latvijas Likteņdārzs!” palīdz radīt kultūrvēsturisku vietu uz salas Daugavā Koknesē, lai godinātu Latvijas iedzīvotājus, kuri zuduši Latvijai pagājušā gadsimtā – gājuši bojā, represēti, bijuši spiesti pamest dzimteni vai cietuši savu uzskatu vai radurakstu dēļ.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV