Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izmaiņas Leļļu teātra septembra repertuārā

Easyget.lv, 26.08.2013. 10:40

Leļļu teātris vēlas vērst skatītāju uzmanību uz izmaiņām septembra repertuārā.
Izmaiņas Leļļu teātra septembra repertuārā

Sakarā ar to, ka Latvijas Leļļu teātris uzaicināts piedalīties un pārstāvēt Latviju Starptautiskajā Bornholmas Leļļu teātru festivālā, 6.septembrī plkst.18:30 izrādes „Joka pēc alfabēts” vietā tiks rādīta Vijas Blūzmas režisētā izrāde „Lellīte Lolīte”, kuras pamatā ir Raiņa dzejas cikls, papildināts ar Arvīda Žilinska bērniem rakstītajām dziesmām Raimonda Petrauska apdarē. Par būtisko visos laikos un paaudzēs - mīlestību, draudzību, izpalīdzību, attiecībām, darba tikumu, izpratni par mākslu, mūziku un norisēm dabā stāstīs aktrise Dace Vītola.

Iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas izrādes apmeklējumam, bet, ja kāda iemesla dēļ skatītājs tomēr nevēlēsies apmeklēt nomainīto izrādi, biļetes būs iespējams atgriezt teātra kasē.

Starptautiskais Bornholmas Leļļu teātru festivāls (Dānija) norisināsies laikā no 5.-10.septembrim. Latvijas Leļļu teātris uz Dāniju vedīs, un kolēģiem rādīs iestudējumu „Snaudošā pūķa pasaka”, kurš 2012.gadā ieguva 2.vietu Trešajā Starptautiskajā leļļu teātru festivālā "Eurofest 2012" Slupskā, Polijā.

Foto: Izrāde „Lellīte Lolīte”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV