Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Noskaidrots Latvijas gada talismans

Easyget.lv, 26.08.2013. 10:56

Svētdien, 25. maijā, Rīgā, Vērmanes dārzā tika aizvadīti jau ceturtie Lielo Leļļu un Talismanu svētki. Pasākuma laikā norisinājās skatītāju balsojums par Latvijas gada talismana titulu, ko šogad pārliecinoši izcīnija Valsts policijas tēli- Runcis Rūdis un Bebrs Bruno.
Noskaidrots Latvijas gada talismans

Šogad Lielo leļļu un Talismanu svētki pulcēja īpaši lielu skatītāju pulku - interesentiem bija iespēja fotogrāfēties ar lielajām lellēm un talismaniem, vērot talismanu īpaši sagatavotos priekšnesumus, kā arī piedalīties dažādās spēlēs un atrakcijās. Neizpaliekama Lielo Leļļu un Talismanu Svētku sastāvdaļa bija svētku gājiens pa Rīgas ielām - šogad gājienā kopā ar lellēm un talismaniem devās līdz šim kuplākais atbalstītāju pulks.

Visas dienas garumā Vērmanes dārzā norisinājās skatītāju balsojums, lai noskaidrotu titula “Latvijas Gada Talismans 2013” ieguvēju. Balsojumā trešo vietu ieguva lieliskie Ullu un Belle no dzīvnieku patversmes "Ulubele", otro vietu izcīnija atraktīvie talismani no LIDO atpūtas centra pasaku nama- Zaķis, Lapsa un Bite, bet godpilno pirmo vietu un titulu “Latvijas Gada Talismans 2013” ieguva Runci Rūdis un Bebrs Bruno no Valsts Policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Prevencijas pārvaldes.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV