Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas Leļļu teātris, sagaidot 1. septembrī, rīkos „Īpašo cenu dienas”

Easyget.lv, 26.08.2013. 13:58

Par godu jaunā mācību gada sākumam Leļļu teātris vēlas iepriecināt bērnus un viņu vecākus - 28., 29. un 30.augustā tiks rīkota akcija - trīs dienas no plkst. 12:00 līdz 15:00 visas biļetes uz septembra izrādēm tiks piedāvātas par īpašām cenām, informē teātra pārstāve Anda Dzenīte.

28.augustā biļetes būs iegādājamas ar 20% atlaidi, 29.augustā ar 10%, bet 30.augustā ar 5% atlaidi.

Tas nozīmē, ka par izdevīgu cenu varēs iegādāties biļetes gan uz pagājušās sezonas jauniestudējumiem (piemēram, „Divas Lotiņas”, „Ronja-laupītāja meita”, „Brīnumpērlīte”, „Sarkangalvīte” un „Trakulīte sandalīte” latviešu trupā, „Smilšu pasakas” un „Brīnumpērlīte” krievu trupā), gan uz skatītāju iemīļotajām teātra repertuāra zelta fonda izrādēm – „Un atkal Pifs”, „Lācītis sirsniņā”, „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”, „Kā lauvēns draugu atrada” un citām.

Turklāt biļetes varēs nopirkt ne tikai Leļļu teātra kasē, bet visās „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV