Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Lilija Kolinsa panākumus gūst bez tēva ietekmes

Easyget.lv, 28.08.2013. 09:37

Jaunā zvaigzne, aktrise un modele Lilija Kolinsa, kura patlaban uz Latvijas kinoekrāniem ir redzama filmā “Kaulu pilsēta”, apgalvo, ka vienmēr ir centusies gūt panākumus Holivudā, neizmantojot savu ietekmīgo ģimenes vārdu.
Lilija Kolinsa panākumus gūst bez tēva ietekmes

Lilija Kolinsa, kura šī gada martā svinēja savu 24.dzimšanas dienu, ir populārā mūziķa un grupas “Genesis” līdera Fila Kolinsa (Phil Collins) meita. Arī Filam Kolinsam filmu industrija nav sveša, jo viņš ir rakstījis mūziku kino un TV projektiem, kā arī pats ir filmējies un ierunājis lomas. Protams, ka Lilijas tēvs atbalsta meitas karjeras izvēli un priecājas par viņas panākumiem, tomēr pati aktrise britu laikrakstam “Mirror” atklāj, ka vienmēr ir darījusi visu, lai savu karjeru veidotu neatkarīgi no tēva un ģimenes ietekmes izklaides industrijā.

“Mana tēva vārds, panākumi un sakari šovbiznesā, protams, ir vērā ņemami, taču es vienmēr esmu darījusi visu, lai pati pierādītu savu talantu, nevis izmantojot ietekmīgos sakarus un pazīšanos... Es cienu, mīlu un apbrīnoju savu tēvu un visu, ko viņš ir panācis, bet tajā pašā laikā es esmu gājusi savu ceļu,” apgalvo jaunā aktrise, kuras zināmākās lomas ir tādās filmās kā “Spogulīt, Spogulīt”, “Nolaupīšana”, “The Blind Side” u.c. Savukārt aktuālā filma "Kaulu pilsēta" (“The Mortal Intsruments: City Of Bones”) ir rakstnieces Kasandras Klēras plašu popularitāti ieguvušā romāna pirmās daļas ekranizācija. Tas ir stāsts par kādu meiteni, kura tiek ierauta neticamos piedzīvojumos un cīņā starp divām pasaulēm... Filma Latvijas kinoteātros iznāca vienlaikus ar pasaules pirmizrādi 23.augustā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV