Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jaunā Rīgas teātra meti pieejami publiskai apskatei

Easyget.lv, 28.08.2013. 15:13

No 28. augusta līdz 10. septembrim Jaunā Rīgas teātra foajē būs iespējams aplūkot konkursa „Jaunā Rīgas teātra ēku kompleksa rekonstrukcija” godalgotos metus.
Jaunā Rīgas teātra meti pieejami publiskai apskatei

Jaunais Rīgas teātris, Lāčplēša ielā 25, interesentiem būs atvērts plkst. 10.00–19.00 (svētdienās plkst.12.00–19.00), informē teātra pārstāve Dagnija Grīnfelde.

Žūrijas komisija nolēma, ka:

  • 2. vietu iegūst personu apvienība MADE arhitekti un GAISS mets ar devīzi LAC18 (MADE autori: Linda Krūmiņa, Miķelis Putrāms, Liena Amoliņa; GAISS autori: Arnita Melzoba, Kārlis Melzobs). 
  • 3. vietu iegūst pilnsabiedrības „Zaigas Gailes birojs un partneri” mets ar devīzi SHD16 (autori: Zaiga Gaile, Dāvis Gasuls, Māris Alsiņš, Ingmārs Atavs), kā arī SIA „Jaunromāns un Ābele, arhitekti” mets ar devīzi IST11 (autori: Mārtiņš Jaunromāns, Māra Ābele).

Vēl diviem metiem žūrijas komisija nolēma piešķirt veicināšanas balvas pēc mākslinieciskā un arhitektoniskā redzējuma:

  • arhitektūras studijas „1.618” metam ar devīzi IRA75 (autori: Ilze Didrihsone, Reinis Saliņš, Anita Apele, Vents Vīnbergs, Zane Karpova, Arona Tomariņa),
  • Processoffice UAB metam ar devīzi JAU45 (autori: Vytautas Biekša, Rokas Kilčiauskas, Egle Matulaityte, Inga Urbonaite, Migle Nainyte, Auste Kuliešiūte).

Tā kā neviens pretendents pilnībā nav izpildījis projektēšanas uzdevumu, pirmā vieta netika piešķirta.

rijiem godalgotajiem pretendentiem būs jāprecizē savi priekšlikumi sarunu procedūrā. Līdz ar to Jaunais Rīgas teātris varēs vairāk ietekmēt projekta galīgo risinājumu – sarunu laikā arhitektiem būs iespēja izskaidrot, kāpēc vajadzīgs viens vai otrs risinājums atbilstoši teātra funkcijām un loģistikai. Tāpat svarīgas būs arī projekta īstenošanas izmaksas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV