Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sākas biļešu iepriekšpārdošana uz 17. Baltijas jūras dokumentālo filmu forumu

Easyget.lv, 30.08.2013. 08:59 | komentāri (1)

Biļešu iepriekšpārdošana un ielūgumu izņemšana uz seansiem Rīgā, kinoteātrī „KSuns”, sāksies sestdien, 31. augustā, informē festivāla pārstāve Elīna Cire.
Sākas biļešu iepriekšpārdošana uz 17. Baltijas jūras dokumentālo filmu forumu

17. Baltijas jūras dokumentālo filmu forums, ko rīko Nacionālais Kino centrs, no 4. līdz 8. septembrim norisināsies Rīgā, Liepājā, Valmierā un Jēkabpilī. Paralēli starptautiskam dokumentālā kino projektu tirgum, kurā tiksies filmu režisori, producenti, TV pārstāvji, kino izplatītāji un fondu vadītāji no visas Eiropas, skatītājiem foruma laikā būs iespēja redzēt dokumentālo filmu programmu „Vairāk nekā sapnis”.

Biļešu iepriekšpārdošana un ielūgumu izņemšana uz seansiem Rīgā, kinoteātrī „KSuns”, sāksies sestdien, 31. augustā. Dokumentālā kino cienītāji aicināti savlaicīgi iegādāties biļetes vai izņemt ielūgumus, apmeklējot „KSuns” kasi (31. augustā un 1. septembrī no plkst. 14.30, 2. un 3. septembrī no plkst. 16.30). Biļetes cena uz seansiem Rīgā – 2 Ls, skolēni, studenti, pensionāri un kino profesionāļi, uzrādot apliecības, var saņemt bezmaksas ielūgumus.

Ar seansu programmu Rīgā iespējams iepazīties Nacionālā kino centra mājas lapā (www.nfc.lv), kā arī kinoteātra „K.Suns” mājas lapā: www.kinogalerija.lv.

Filmas tiks demonstrētas oriģinālvalodā, ar subtitriem angļu valodā, nodrošinot tulkojumu arī latviski.

Uzmanību! 17. Baltijas jūras dokumentālo filmu forums aicina skatītājus ņemt vērā, ka filmām „Nogalināšanas anatomija”, „Fasētie sapņi” ir skatīšanās vecuma ierobežojums 18+, bet filmai „Asinsbrālis” – 16+.

Ar 17. Baltijas jūras dokumentālo filmu foruma programmu iespējams iepazīties šeit.

Seko jaunumiem:
Facebook: BALTICSEADOCS
Twitter: BalticSeaDocs

Forumu organizē: Nacionālais Kino centrs sadarbībā ar MEDIA Desk Latvija un EDN (European Documentary Network).
Pasākumu atbalsta: MEDIA 2007, LR Kultūras ministrija, Baltic Films, Zviedrijas vēstniecība Rīgā, Dānijas Kultūras institūts, Ziemeļu Ministru Padomes birojs Latvijā, LKA Rīgas Kino muzejs.
Informatīvie atbalstītāji: DELFI, Satori, Easyget, Radio Naba, Rīga Radio

Foto: Kadrs no filmas "Fasētie sapņi". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV