Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Improvizācijas šovs "Spiediens" atgriežas

Easyget.lv, 30.08.2013. 12:37

Improvizācijas šovs "Spiediens" septembrī atgriežas uz skatuves, solot vēl vairāk pārsteigumu un smieklu.
Improvizācijas šovs "Spiediens" atgriežas

"Spiediens" pagājušo sezonu pavadīja aiz aizvērta priekškara un turpināja izkopt improvizācijas prasmes, lai jaunajā sezonā humora gardēžus izklaidētu ar tīkamu šovu programmu. "Lai arī neuzstājāmies publiski, ļoti strādājām, gatavojāmies jauniem izaicinājumiem, lai atkal tiktos ar mūsu draugiem," stāsta apvienības producents Krišjānis Caune.

Apgūt jaunas prasmes, redzēt improvizāciju citā mērcē, lai dalītos ar kolēģiem Latvijā, uz pasaules labāko improvizatoru skolu "The Second City" Čikāgā ASV devās "Spiediens" pamatsastāva aktieris Kaspars Breidaks.

Tāpat "Spiediens" pārstāvēja Latviju starptautiskajā improvizācijas festivālā "Finland International Improv Festival 2013" Somijā, kur apguva meistarklases un starp 12 profesionālām, augsta līmeņa improvizatoru trupām no dažādām valstīm izcīnīja 2.vietu, piekāpjoties beļģu profesionāļiem "BIL".

Jaunajā sezonā šova formāts tiek saglabāts līdzīgs kā iepriekš – improvizācijas skeči, kas izceļ skatītājus no ikdienas rutīnas, pārsteidzot ar spontanitāti un humoru. Kā vienu no sezonas jauninājumiem "Spiediens" sarūpējis Sandas Aleknavičas pievienošanās aktieru pamatsastāvam.

"Man "Spiediens" vienmēr ir bijis kā etalons improvizācijā un šobrīd esmu viena no viņiem, ar ko ļoti lepojos. Redzu darba apjomu, kas jāiegulda katram šovam, lai tas būtu kvalitatīvs un baudāms, bet esmu tam gatava!" tā Sanda par jauno sezonu.

Kopā ar pamatsastāva aktieriem, šovos uz skatuves pabijuši arī tādi īpašie viesi, kā Jānis Jubalts (mūziķis no grupas Prāta Vētra), Elīna Doļģe (TV seja), Kārlis Streips (žurnālists), Aina Poiša (psihologs, TV seja), Pauls Timrots (autožurnālists, radio balss), Olga Rajecka (dziedātāja) un citi.

Arī sezonas atklāšanas šovā, kas notiks jau 12.septembrī klubā "Godvil" (Rīgā, Brīvības gatvē 214B), gaidāms kolorīts viesaktieris – pašmāju mūziķis Gacho.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV