Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Baltās nakts programma Kalnciema kvartālā

Easyget.lv, 30.08.2013. 16:16

Baltās nakts ietvaros 7. septembrī no 21:00 līdz 03:00 Kalnciema kvartālā notiks audio vizuāls pasākums „Vēlmju aka”, informē kultūras programmas vadītāja Una Meiberga.
Baltās nakts programma Kalnciema kvartālā

Sarīkojumā būs iespējams vērot un līdzdarboties multimediju mākslinieces Zanes Raudiņas, DJ Kosmodisks un ilustrāciju žurnāla Popper komandas kopīgajā performancē „Vēlmju aka”, kurā tiks apvienotas interaktīvas video instalācijas, audio noformējums un Live Drawing vizualizācijas.

Baltās nakts programma Kalnciema kvartālā:

  • 21:00 – 03:00 Interaktīvā video – audio instalācija „Vēlmju aka”
  • 22:00 – 01:00 Popper Magazine Live Drawing sesija
  • 20:00 – 03:00 Atvērtas āra kafejnīcas

Zanes Raudiņas digitālā „Vēlmju aka”, kuras audiālo ietvaru veidos DJ Kosmodiska muzikālā performance, atainos sociālā portāla Twitter lietotāju izteiktās vēlēšanās pasākuma norises laikā, kuras piramīdu pārdabisko spēku rezultātā pārvērtīsies par gaismas avotu un iegūs spēju īstenoties.

Live Drawing performance no Popper Magazine kolektīva tiks veidota kā dzīvā ilustrācija uz lielā ekrāna. Tu pret Popper kolektīvu? vai "JUST FOR FUN" nāc un piedalies!

Jebkurš Kalnciema kvartāla viesis ar viedtālruni kabatā, ievadot linku interneta pārlūkā, varēs zīmēt tajā pašā lapā plecu pie pleca ar ilustrātoriem no Popper kolektīva vai savā starpā, piemēram, meita vs mamma... Zīmētāju skaits vienā piegājienā neirobežots. Draugi un paziņas visu notiekošo varēs vērot uz lielā ekrāna.

Pasākuma laikā darbosies Kalnciema kvartāla galerija, kafejnīca un āra tirdzniecības vietas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV