Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasaules sliktāko filmu nakts Kino Pagalmā

Easyget.lv, 02.09.2013. 14:00 | komentāri (1)

Kino Pagalms Baltajā naktī piedāvās noskatīties filmas, kas iegājušās vēsturē kā pasaules lielākās kino neveiksmes.
Pasaules sliktāko filmu nakts Kino Pagalmā

Programmā izraudzītās filmas ir tik sliktas, ka iemantojušas nemirstību kā perfektas kļūdas. Slikta aktierspēle, vāji dialogi un nožēlojami specefekti – tās ir tik garlaicīgas, ka jau ir absolūti fascinējošas. Obligāta skatāmviela katram, kurš sevi uzskata par īstu 'connoisseur' vai arī vēlas vienkārši izklaidēties.

Plkst. 21:00 Plāns 9 no atklātā kosmosa/ Plan 9 From Outer Space

Ar nesakarīgo sižetu, dīvainajiem dialogiem, nemākulīgo aktierspēli un tik sliktiem specefektiem, ka tie jau izskatās sirreāli, „Plāns 9 no atklātā kosmosa” bieži ir saukta par sliktāko filmu, kāda jelkad tikusi uzņemta. Tomēr šī kino katastrofa šarmē ar savu entuziasmu - to ir veidojuši cilvēki, kuri mīlēja kino un mīlēja uzņemt filmas, pat, ja viņu talants.. te neparādās. Stāsts sekojošs: citplanētieši cenšas pārņemt pasauli, modinot mirušos, un sāk ar vecu vīru Drakulas kostīmā, par viņu ļoti jaunāko sievu un resno policistu.

Plkst. 23:00 Manos: Likteņa pirksts/ Manos: The Hands Of Fate

Stāsts par ģimenes ceļojumu, kas pārvēršas murgā, kad viņi nejauši sastopas ar sātanistu sektu Teksasā, kuri lieto cilvēku rokas kā upurdāvanas. Tas būs tieši tik nejēdzīgi, cik izklausās.

Plkst. 01:00 Santa Klauss pret marsiešiem / Santa Claus Conquers The Martians

Šajā mazbudžeta bērnu komēdijas un sci-fi piedzīvojuma mikstūrā marsiešiem ir apnicis, ka viņu bērni ir aizrāvušies ar TV šoviem par Santa Klausu. Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem un viņi uz Zemi sūta ekspedīciju, lai nolaupītu Santu, jo uz Marsa nav neviena, kas viņu bērniem dāvinātu dāvanas. Filma, kas ignorē robežas - žanru, gaumes un saprāta.

Pirmo un vienīgo reizi Kino Pagalms būs atvērts par baltu velti.

Kino Pagalma sezona turpināsies līdz 15.septembrim, un šajā laikā tiks piedāvāts noskatīties publikas šīs vasaras mīļākās filmas, būs arī jaunumi un pārsteigumi.

Skatītājiem būs iespēja noskatīties art-house, neo noir trilleri “Brauciens” ar Raienu Golsingu, jauno Fransuā Ozona erotiski psiholoģisko fantāziju “Jauna un brīnišķīga”, Vudija Allena ikonisko komēdiju “Romai - ar mīlestību”, publikas iemīļoto “Parīze, es tevi mīlu” un citus vasaras veiksmes stāstus. Jaunums būs Ričarda Linklatera (“Pirms saullēkta”, “Pirms saulrieta”) triloģijas pēdējā filma “Pirms pusnakts”, romantisks stāsts uz Grieķijas fona.

Kino Pagalms septembrī durvis ver katru dienu no plkst. 18:00, biļešu kase - 2h pirms seansa. Tiek lūgts apģērbties atbilstoši laika apstākļiem un nebaidīties no lietus - ir pieejami gan lietus mēteļi, gan silti pledi un dzērieni. Vairāk informācijas: www.kinopagalms.lv & facebook.com/KinoPagalms

Foto: Kadrs no filmas "Manos: Likteņa pirksts". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV