Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„100g kultūras. Diskusija” vadītāji – Dmitrijs Petrenko un Kristīne Želve

Easyget.lv, 02.09.2013. 15:09

Otrdienās raidījumu „100g kultūras. Diskusija” turpinās vadīt pieredzējušie žurnālisti, kultūras jomas pārstāvji Dmitrijs Petrenko un Kristīne Želve.

Jaunajā sezonā atgriežoties pie skatītājiem padziļinātos formātos, otrdienās raidījumu „100g kultūras. Diskusija” turpinās vadīt pieredzējušie žurnālisti, kultūras jomas pārstāvji Dmitrijs Petrenko un Kristīne Želve. Bet ceturtdienās sarunas par Latvijas kultūras leģendām raidījumā „100g kultūras. Nacionālie dārgumi” risinās literatūrkritiķis un žurnālists Arno Jundze un Kristīne Želve. Skatītāju iecienītais raidījums LTV1 ēterā no 17. septembra – otrdienās, trešdienās un ceturtdienās.

Katru nedēļu trīs vakarus būs skatāmi trīs atšķirīgi „100g kultūras” raidījumi. Raidījumā „100g kultūras. Diskusija” otrdienās tiešraidē tiks risināti problēmjautājumi dažādās kultūras nozarēs, tajā uz nopietnām sarunām aicinās kultūras sfēras profesionāļus, piedāvājot arī kultūrpolitisko procesu analīzi valstī. Trešdienās gaidāms portretraidījums „100g kultūras. Personība” par māksliniekiem, rakstniekiem, mūziķiem, kinorežisoriem un viņu mākslas darbiem, kā arī citām personībām, mūsu laikabiedriem, kuri patlaban aktīvi radoši darbojas kultūras procesos. Ceturtdienās skatītāju iemīļotais raidījums „100g kultūras. Nacionālie dārgumi” piedāvās stāstus par Latvijas kultūras leģendām, vēsturiski nozīmīgām personībām un Latvijas kultūras vērtībām.

Jaunie „100g kultūras” raidījumi tiks raidīti ēterā otrdienās, trešdienās un ceturtdienās pulksten 17.15. Raidījumam jaunajā sezonā būs ilgāks raidlaiks – nepilnas 40 minūtes, bet atkārtojumi skatāmi LTV1 tās pašas dienas vakarā, pulksten 23.15, kā arī piektdienās pulksten 13.15. Raidījumi būs pieejami mājaslapas www.ltv.lv arhīvā jau ētera dienā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV