Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

TV kanāls "Fox Life" skatītājus izklaidēs ar jaunu drāmu "Ambiciozās istabenes"

Easyget.lv, 03.09.2013. 09:08

TV izklaides kanāls "Fox Life" savus skatītājus no otrdienas, 3.septembra, sāk priecēt ar jaunu drāmu "Ambiciozās istabenes" ("Devious Maids") - tas būs stāsts par nabadzīgām sievietēm, kuras lolo sapni par bezrūpīgu un bagātu dzīvi, pastāstīja "Fox International Channels (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
TV kanāls "Fox Life" skatītājus izklaidēs ar jaunu drāmu "Ambiciozās istabenes"

Laipni lūgti - iepazīstieties ar piecām mērķtiecīgām latīņamerikāņu izcelsmes istabenēm, kuras strādā turīgu ļaužu mājās Beverlihilzā - Roziju, Karmenu, Zoilu, Valentīnu un Marisolu. Sievietes, kuras vairs nespēj paciest savu snobisko darba devēju niķus un stiķus, ir gatavas darīt visu iespējamo, lai izlauztu sev ceļu uz bagātnieku un slavenību pasauli.

Rozija ir vientuļā māte, kas naudiņu pelna, strādājot par istabeni un aukli veiksmīga aktierpāra ģimenē. Karmena uzkopj slavena popmūziķa apartamentus un cer, ka darba devējs palīdzēs viņai īstenot sapni par dziedātājas karjeru. Savukārt Zoila kopā ar meitu Valentīnu apteksnē emocionāli nestabilu bagātnieci, kas atkarīga no narkotikām, bet Marisola sniedz uzkopšanas pakalpojumus kāda miljonāra otrajai sievai, kas cieš no pirmās sievas psiholoģiskajiem uzbrukumiem.

Katrā ziņā visu piecu dāmu dzīvi par rožainu vis nenosauksi. Viņas piedzīvo spēcīgu triecienu, kad savu darba devēju mājā brutāli tiek nogalināta draudzene un kolēģe Flora. Izrādās, ka bagāto un slaveno cilvēku pasaule ne vienmēr ir tik pasakaina kā šķiet no malas - tur ir vieta meliem un nodevībai un pat slepkavībai. Taču nav ļaunuma bez labuma - šis notikums liek sievietēm saliedēties un kļūt vienai par otras balstu.

Jaunā seriāla scenārija autors ir kulta seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" režisors Marks Čerijs, bet producente - viena no "Bīstamo mājsaimnieču" zvaigznēm Eva Longorija, kuru par lomu šajā komēdijseriālā izvirzīja Zelta globusam nominācijā labākā aktrise.

Galvenajā lomā (Marisola) jaunajā drāmā "Ambiciozās istabenes" būs puertorikāņu un īru izcelsmes amerikāņu aktrise Ana Ortisa, kas savu debiju TV mākslā sāka ar nelielu lomu savulaik populārajā seriālā "Daktere Kvinna"("Dr Quenn").

Skaties kanālā "Fox Life", otrdienās, pulksten 20.00, sākot no 3.septembra!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV