Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Liepājā norisināsies 2. Starptautiskais Bērnu baleta festivāls

Easyget.lv, 03.09.2013. 10:32

Starptautiskais bērnu baleta festivāls veltīts baletmeistara Leona Brunava piemiņai.

Bērnu baleta festivālā varēs baudīt ārzemju pasniedzēju meistarklases, baleta vēstures, gleznu, foto izstādes, baleta filmu demonstrēšana, tikšanos ar LNB baleta prīmu, Uģa Prauliņa rokbaletu "Sniegbaltīte un septiņi rūķīši" ar RHV audzēknu piedalīšanos, festivāla noslēguma koncertu Liepājas teātrī ar starptautisku bērnu un jauniešu baleta skolu un studiju piedalīšanos, informē festivāla idejas autore un organizētāja Ingrida Lūre.

Festivāla programma:

  • 4.oktobris - Elizabetes Melbārzdes baleta gleznu izstādes atklāšana, plkst 17:00 viesnīcā "Promenade Hotel".
  • 9.oktobris - baleta vēstures izstādes Liepāja. Balets. Personības. 20 - 40 gadi atklāšana, plkst 17:00 Liepājas muzejā.
  • Oktobris - Edgara Poheviča baleta un dejas foto izstāde kafejnīcā "Darbnīca".
  • 25.oktobris - U.Prauliņa rok balets "Sniegbaltīte un septiņi rūķīši" (piedalās Rīgas Horeogrāfijas vsk. audzēkņi), plkst 19:00 Liepājas teātrī.
  • 26. oktobris - baleta meistarklases ārvalstu pasniedzēju vadībā plkst 10:00 - 13:30, LOC.
  • 26.oktobris - festivāla noslēguma koncerts ( piedalās starptautisku baleta skolu un studiju audzēkņi) plkst 18:00 Liepājas teātrī.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV