Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Disko un rokdejas īpašā bezmaksas nodarbībā Baltajā naktī

Easyget.lv, 05.09.2013. 11:50

Baltās nakts pasākumu laikā, sestdien, 7.septembrī, deju studija „Soul of Dance” aicina ikvienu uz bezmaksas nodarbību sēriju „Deju nakts”. Saldie 70. gadi un izaicinošie 80. gadi - divas enerģiskas un iedvesmojošas deju nodarbības, kas veltītas disko un rokmūzikai.
Disko un rokdejas īpašā bezmaksas nodarbībā Baltajā naktī

Disko nodarbība ir domāta visai ģimenei – gan tētiem un mammām, gan bērniem un vecmāmiņām būs iespēja izbaudīt dzīvespriecīgos disko ritmus un iejusties disko laikmeta noskaņās. Nodarbības sākums plkst.17:45.

Savukārt uz roka nodarbību aicinātas kundzes un jaunkundzes (no 16 g.v.), kas ir gatavas sajust, ko nozīmē būt kārtīga rokera mūzai, – plandoši mati, vijīgas kustības un pāri malām kūsājoša enerģija. Īstai rokmūzikas kaķenei nav nekā neiespējama! Nodarbības sākums plkst.18:45.

Nodarbības vadīs studijas „Soul of Dance” vadītāja Simona Anaņiča, kas plašākai publikai pazīstama pēc dalības TV3 šovā „Dejo nost!”.

„Piedāvājot šīs nodarbības, mēs vēlamies uzsvērt, ka deja vieno paaudzes, vieno dažādu mākslas veidu un novirzienu piekritējus. Aicinām pie mums smelties iedvesmu un spēku, lai spētu apmeklēt visus iecerētos Baltās nakts pasākumus,” saka Simona Anaņiča.

Deju studija „Soul of Dance” atrodas Ģertrūdes ielā 101a, vienā namā ar Ģertrūdes ielas teātri. Tādēļ deju nodarbību iespējams apvienot ar Baltās nakts pasākumu apmeklēšanu teātrī.

Nodarbību ilgums – 45 minūtes. Apģērbam jābūt brīvam, kustības neierobežojošam. Obligāti maiņas apavi.
Vietu skaits deju zālē ierobežots, pieteikšanās un sīkāka informācija par tel. 26834382 (Simona), 29423307 (Ilva), vai e-pastu sofd@inbox.lv/. Vairāk informācijas par studiju: www.soulofdance.lv

Foto: Studijas „Soul of Dance” dejotājas. Foto (c) Inese Kalniņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV