Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Valmieras teātrī sāksies biļešu tirdzniecība uz oktobra izrādēm

Easyget.lv, 05.09.2013. 13:49

Svētdien, 8.septembrī, Valmieras teātrī sāksies biļešu tirdzniecība uz oktobra izrādēm, to skaitā uz divām pirmizrādēm – Maksima Gorkija drāmu „Dzimta” F.Deiča režijā un monoizrādi „Bask@bols.lv” R.Vaivara režijā.

8.septembrī teātra kase būs atvērta no 11.00 – 14.00. Biļetes uz VDT izrādēm var iegādāties visās „Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

18.oktobrī Apaļajā zālē pirmizrādi piedzīvos Maksima Gorkija drāma „Dzimta” („Vasa Žeļeznova”) Feliksa Deiča režijā. 

Vēl diezgan jaunā Vasa savās rokās tur gan kuģniecību un saimniecību, gan lielas ģimenes labklājību. Taču bagātās mājas miers ir tikai šķietams, gandrīz katram te ir savs tumšs noslēpums, un veltas ir Vasas pūles saturēt kopā irstošo dzīvi.

Galvenajā lomā – Māra Mennika. Pārējās lomās: Aigars Vilims, Tālivaldis Lasmanis, Inese Pudža, Rūta Dišlere, Inga Siliņa, Ilze Lieckalniņa, Ģirts Rāviņš, Rihards Jakovels, Ilze Pukinska, Terēza Lasmane, Ivars Vanags.

25.oktobrī pirmizrāde atraktīvai sarunai par basketbolu un dzīvi „Bask@bols.lv”. Monoizrādes režisors, teksta, telpas un kostīmu autors – Regnārs Vaivars, aktieris un teksta līdzautors – Rihards Jakovels.

Vai atdodot sevi simtprocentīgi sirdslietai, kaut kas paliek pāri arī dzīvei? Kā sevi sagatavot smagam, mērķtiecīgam darba? Cik viegli ir izšķirties starp efektīgu trīspunktnieku un sīvu cīkstiņu zem groza? Vai no citiem iespējams prasīt to pašu, ko no sevis? Vai katra smaga darba alga ir līdzcilvēku pateicība? Ko iespējams mācīties no nodevības? Šos un citus jautājumus izrādē iztirzās Rihards Jakovels, iejūtoties gan pavisam jauna cilvēka, gan nopelniem bagāta trenera lomā.

Oktobrī Valmieras teātrī ar trīs, jau valmieriešu iemīļotām izrādēm viesosies Liepājas teātris. 25. un 26.oktobrī izrāde bērniem „Pelnrušķīte”, 25.oktobrī – kaislības senlaiku garā „Ragana”, bet 26.oktobrī kārtīgi izsmieties varēs kopā ar Dž.Dž.Džilindžera iestudētās komēdijas „Šikās kāzas” varoņiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV