Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dzejas dienu programmā - „Kaimiņa grāmatplaukts”

Easyget.lv, 05.09.2013. 13:54

9. septembrī plkst. 18.00 Mazajā Ģildē festivāla „Dzejas dienas 2013” ietvaros norisināsies cikla „Kaimiņa grāmatplaukts” rudens pasākums.
Dzejas dienu programmā - „Kaimiņa grāmatplaukts”

Tāpat kā iepriekšējos pasākumos, vakara gaitā ikvienam skatītājam būs iespēja arī pašam kļūt par pasākuma programmas veidotāju, uzstājoties ar nelielu sev aktuālā dzejas darba fragmenta lasījumu, informē Eduards Gaušis.

Dzejai jābūt no publicēta latviešu vai ārzemju autora darbu krājuma, uzstāšanās garums var būt līdz piecām minūtēm. Pieteikšanās fragmentu lasījumiem Mazās Ģildes facebook.com lapā, kā arī pirms pasākuma, potenciālajiem dalībniekiem tikai jāatceras paņemt līdzi no mājām grāmatu, kuras fragmentu viņi labprāt citiem pasākuma apmeklētājiem nolasītu.

Uz pasākumu aicināti arī tie, kas vēlas tikai dzirdēt, kas tad viņu kaimiņiem pašlaik ir dzejas pasaulē aktuālais vai varbūt uzzināt par kādu jaunu autoru, ar kura daiļradi pašiem vēlāk iepazīties.

Pasākumu muzikāli papildinās dziesminiece Hasinta, savukārt par dalībnieku iedrošināšanu rūpēsies jaunais literāts un radošuma eksperts Jānis Vītols.

Ieeja pasākumā bez maksas. To organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Radio NABA un Latvijas Universitātes atbalstu.

Papildu informācija https://www.facebook.com/MazaGilde

Foto: Dziesminiece Hasinta. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV