Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Asa sižeta izmeklēšanas drāmas "Slepenās afēras" uzsāk 4. sezonu

Easyget.lv, 05.09.2013. 15:15

TV izklaides kanāls "Fox Life" no ceturtdienas, 5.septembra, sāk demonstrēt asa sižeta izmeklēšanas drāmas "Slepenās afēras" ("Covert Affairs") jaunāko, 4.sezonu, kurā varēsiet sekot līdzi Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) darbinieces Enijas Vokeres dzīves līkločiem slepenu afēru un intrigu pasaulē, pastāstīja "Fox Channel International" (FIC) sabiedrisko attiecību vadītājs Kārlis Bikšus.
Asa sižeta izmeklēšanas drāmas "Slepenās afēras" uzsāk 4. sezonu

Ar neapbruņotu aci veroties, varētu šķist, ka negaidīto iesaistīšanu CIP operatīvajā darbā 28 gadus vecā praktikante Enija saņem savu ārkārtīgi labo valodu zināšanu dēļ, taču, visticamāk, atbilde ir meklējama pavisam citur - viņas pagātnē. Gudrajai un sievišķīgajai sievietei CIP uztic visdažādākos uzdevumus, taču nezinātājiem viņa ir vienkārša muzeja darbiniece.

Galveno varoni seriālā atveido simpātiskā aktrise Paipere Perabo, kas Latvijas skatītājiem pazīstama kā romantiskās lielā ekrāna filmas "Bārs „Coyote Ugly”" zvaigzne. Par lomu "Slepenajās afērās" Perabo izvirzīta "Zelta globusam" nominācijā labākā aktrise. Perabo nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta - izlūkošanas dienestu aģenti viņa jau atveidojusi piedzīvojumu komēdijā "Rokija un Bulvinkla piedzīvojumi" ("The Adventures of Rocky & Bullwinkle").

Perabo ekrāna partneris kā allaž būs aktieris Kristofers Gorhems - viņš seriālā spēlē atlētisko CIP militārās izlūkošanas un tehnoloģiju speciālistu Augustu Andersonu, kurš pēc misijas Irākā zaudējis redzi, taču allaž ir lieliskā noskaņojumā un iepriecina citus ar saviem savdabīgajiem jociņiem. Andersons palīdz Enijai CIP struktūrās iepazīt lietas, kuras cilvēkam no malas ir grūti sākumā saprast.

Interesants ir fakts, ka pirmajā sezonā katrai sērijai dotais nosaukums ir tāds pats kā leģendārās grupas "Led Zeppelin" dziesmām, otrajā sezonā katra sērija nosaukta atbilstīgi grupas REM dziesmu nosaukumiem, trešajā sezonā seriāla sezonā par nosaukumiem izvēlēti Deivida Bovija dziesmu virsraksti, bet ceturtajā sezonā seriāla radītāji atgriezušies pie "Led Zeppelin" tekstiem.

Skaties seriāla "Slepenās afēras" 4.sezonu TV kanālā "Fox Life" ceturtdienās, pulksten 20.00, sākot no 5.septembra!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV