Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dejas teātra kompānija „Stars’ Well” dosies uz festivālu Izraēlā

Easyget.lv, 09.09.2013. 11:14

Dejas teātra kompānija „Stars’ Well” („Zvaigžņu Aka”) dosies uz Starptautisko dejas festivālu Sukkot 2013, kas līdz 21.septembrim norisināsies Adamā, informē Dejas atbalsta fonda „Zvaigžņu AkA” pārstāve Daira Kārkliņa.

Festivāls „Sukkot” Izraēlā notiks jau trīspadsmito reizi, un ik gadu tas pulcē dejas māksliniekus un mīļotājus no visas pasaules, uz vairākām skatuvēm prezentējot dejas izrādes, organizējot dejas meistarklases un pieredzes apmaiņu.

„Stars’ Well” festivālā sniegs dejas izrādi „Krāsas”, kā arī jaunāko velodejas izrādi, kas tapusi kā turpinājums velodejai „Sekot tev”.

Festivāls norisināsies Mitzpe Ramon, nelielā un vienkāršā Negev pilsētā tuksneša vidū, kur organizatori un dejotāji 2000.gadā izīrēja industriālu angāru, kuru pamazām pārveidoja par dejas un harmonijas apburtu pili. Viņi to nosauca par Adama, kas nozīmē “zeme”.

Adamas angārs ir kļuvis par mājvietu daudzām dziedniecības darbnīcām, atbalsta grupām un, protams, dejai, kas sevī apvieno ekspresiju un relaksāciju. Ir tapusi arī profesionāla deju trupa, trīs studijas, liela skatuve, Adamas deju skola, dažādi festivāli, viesu nami un dārzi.

Festivālā piedalīsies pašmāju dejas kompānija „Liat Dror Nir Ben Gal”, kas šovasar viesojās Latvijā „Vides Deja 2013” projekta ietvaros Ropažos, kā arī dejotāji un dejas kompānijas arī no Polijas, Latvijas, Čehijas un individuāli mākslinieki no Izraēlas.

Vairāk par „Stars’ Well” mājas lapā www.starswell.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV