Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Svētki Annas ielā piedāvā krāšņu programmu

Easyget.lv, 09.09.2013. 12:22

Ceturtdien, 12. septembrī, plkst. 15.00 – 19.00 Svētki Annas ielā piedāvās ispēju iesaistīties vairāk nekā 30 radošajās un tehniskajās darbnīcās, redzēt Nikolaja Puzikova, Kašera, Emīla Balcera un Dobeles violetā ceriņu kora uzstāšanās.
Svētki Annas ielā piedāvā krāšņu programmu

Vienā no Rīgas mazākajām ieliņām – Annas ielā – ik septembri durvis ver Tehniskās jaunrades nams „Annas 2”. 12. septembrī ikviens varēs izpētīt visas nama darbnīcas un studijas, sajust darba dunu, tikties ar pasniedzējiem un pieteikties uz sev tīkamākajām nodarbībām.

Svētkos Annas ielā priecēs arī raķešu palaišana, kuģu un lidmodeļu demonstrēšana, Superpuiku treniņi ar industriālā alpīnisma elementiem, audio vizuāla performance, „Ludo” galda spēles, akmeņu apgleznošanas darbnīca, A/S „Laima” šokolādes tāfelīšu saiņošanas un noformēšanas darbnīca utt..

Uz skatuves, sākot no plkst. 17.00, uzstāsies Migels Žiraldi (TJN “Annas 2″ Ritma studija), Kroffork ar performanci. Draudzīgu sveicienu svētkos sniegs Emīls Balceris no grupas Musiqq, Nikolajs Puzikovs, roka dziedātājs Atis Ieviņš, Kašers un studija „Zvaigžņu sala”, kā arī Ieva Sutugova un Dobeles violetais ceriņu koris.

Slēdzam ielu, lai atvērtu durvis! Vairāk info: http://www.tjn.lv/

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV