Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kaupera dēli pilngadību ieskandina ar koncertu Jaunajā Teikā

Easyget.lv, 09.09.2013. 15:12

18. dzimšanas dienas priekšvakarā grupas Carnival Youth solisti Emīls un Edgars Kauperi aizvadīja, koncertējot Jaunās Teikas pagalmā un priecējot vairāk nekā 400 Baltās nakts apmeklētāju.
Kaupera dēli pilngadību ieskandina ar koncertu Jaunajā Teikā

Galerijas:

„Carnival Youth” nepilnu stundu ilgajā koncertā spēlēja savus lielākos hitus, tostarp „Never Have Enough” un Imanta Ziedoņa piemiņai sarakstīto „Akmentiņi”. Īsi pirms koncerta beigām grupas ģitārists Edgars Kaupers, sakot paldies skatītājiem, publiski pateicās arī savam dvīņu brālim Emīlam – labākajam brālim pasaulē, ar kuru kopā nodzīvoti septiņpadsmit neaizmirstami gadi. Pēc koncerta grupa vēl uzkavējās Jaunajā Teikā, taču pirms pusnakts devās prom.

Līdz ar īpašām aktivitātēm pagalmā, durvis vēra arī Jaunās Teikas dzīvokļi, kur ikvienam apmeklētājam bija iespēja iepazīt dzīvi jaunajā ēku kompleksā. Iesaistot skatītājus, ar etīžu izrādi divos cēlienos „Kā sokas, kaimiņ?!”, teātra un humora cienītājus izklaidēja Rīgas Improvizācijas teātra aktieri, kuru rindās bija arī dziedātājs Jānis Moisejs.

Vakara kulminācija bija Dona un grupas uzstāšanās, kas tika pavadīta, skanot skaļiem aplausiem un skatītāju mīlestības apliecinājumiem. Koncertā tika izpildīti lielākie Dona hiti „Ja tu man esi”, „Leila”, grupas Queen slavenais „We Will Rock You”, kā arī kompozīcijas no jaunākā albuma „Signāls”.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV