Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Animācijas darbnīcu tēma - Emīla nedarbi

Easyget.lv, 09.09.2013. 16:23

LKA Rīgas Kino muzejs izsludina pieteikšanos uz atraktīvām animācijas veidošanas darbnīcām visai ģimenei septembrī un oktobrī. Animācijas darbnīcu tēma – latviešu bērnu filmu klasikas „Emīla nedarbi” (1985) rimeiks.
Animācijas darbnīcu tēma - Emīla nedarbi

Darbnīcas notiks trīs sestdienas pēc kārtas – 28. septembrī, 5. un 12. oktobrī LKA Rīgas Kino muzeja telpās Vecrīgā, Peitavas ielā 10/12 (ieeja no Alksnāja ielas), informē muzeja pārstāvis Juris Freidenbergs. Katras nodarbības ilgums būs aptuveni 3 stundas. Darbnīcas vadīs animācijas pasniedzēji, apvienības „Multeņkulteņi” pārstāvji Kristīna Ratniece un Ivars Šmits. Kopīgi ar darbnīcas vadītājiem dalībnieki varēs veidot epizodes no Vara Braslas filmas „Emīla nedarbi”, ļaujoties mazā Emīla Svensona spraigo notikumu pilnajai ikdienai. Dalībnieku vecums no 6 līdz 99 gadiem. Izveidotā filma dalībniekiem tiks parādīta cikla noslēgumā kopīgā seansā, filmiņu dalībnieki varēs saņemt arī DVD formātā.

Nodarbības ir lielisks veids, kā ģimenei kopā pavadīt laiku neierastā vidē, apgūt jaunas iemaņas un attīstīt izpratni par kino tapšanas procesu.

Dalībnieku skaits darbnīcās ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties laicīgi! Iespējams piedalīties vienā vai vairākās nodarbībās. Piesakieties, lūdzu, norādot tos darbnīcu datumus, kurus apmeklēsiet, un arī dalībnieku skaitu. Pieteikumus sūtīt elektroniski uz kinomuzejs@kinomuzejs.lv vai zvanīt 67358873.

Dalības maksa par vienu nodarbību vienam dalībniekam – 2 LVL, ģimenēm ar trīs un vairāk dalībniekiem – atlaide.

Darbnīcas norisi finansiāli atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Foto: Kadrs no leģendārās latviešu filmas "Emīla nedarbi". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV