Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ģertrūdes ielas teātrī tiekas teātris, mode un dzeja

Easyget.lv, 10.09.2013. 14:32

Šonedēļ Ģertrūdes ielas teātra programmā - izrāde „Pietiekami labs”, modes skate un ceļojums ar dzejniekiem.
Ģertrūdes ielas teātrī tiekas teātris, mode un dzeja

Ceturtdien, 12.septembrī, plkst.19.00 Ģertrūdes ielas teātris aicina uz režisora Andreja Jarovoja un horeogrāfes Kristīnes Vismanes izrādi „Pietiekami labs”. Izrādē „divas aktrises veido tik interesantu, koncentrētu sarunu, kurā jāieklausās ar visu būtību, lai tikai ko nepalaistu garām. Saviļņojoši. Saruna ir par individualitāti, par tiesībām būt tādam, kāds esi, arī par to, cik grūti ir sevi piedāvāt otram, atvērties viņa priekšā. Un cik grūti ir risināt sarunu,” raksta Māra Ķimele Latvijas avīzes pielikumā Kultūrzīmes.

Ideja un režija: Andrejs Jarovojs, horeogrāfija: Kristīne Vismane, spēlē: Kristīne Vismane un Katrīna Albuže. Izrāde ir nominēta Teātra balvai “Spēlmaņu nakts” kā Gada sasniegums laikmetīgā dejā.
Biļetes www.bezrindas.lv un galerijā Istaba, rezervācijas git@git.lv.

Piektdien, 13.septembrī, plkst. 19.30 uz jaunās kolekcijas „Rainforest attack” prezentāciju aicina pašmāju apģērbu zīmols "Ecattus".
Par „Ecattus” http://ecattus.wordpress.com/, bezmaksas ielūgumi saņemami, rakstus uz info@ecattus.lv.

Sestdien, 14.septembrī, plkst. 15.00 Ģertrūdes ielas teātrī notiks teksta grupas „Orbīta” priekšnesums Dzejas dienas ceļojuma ar dzejniekiem noslēgumā.

Ceļojuma ar dzejniekiem sākums plkst. 12.00 pie Zinātņu akadēmijas. Tajā piedalīsies Jānis Rokpelnis, Andra Manfelde, Uldis Bērziņš, Pēteris Draguns, Artis Ostups, Inga Gaile, Ingmāra Balode, Rihards Bargais, Marts Pujāts, Arvils Viguls un teksta grupa „Orbīta”. Ceļojumam pievienoties aicināts ikviens interesents, dalība bez maksas.
Par teksta grupu „Orbīta” http://orbita.lv/, Dzejas dienu programma http://dzejasdienas.lv/2013/

Ģertrūdes ielas teātra adrese: Ģertrūdes iela 101a (iekšpagalma māja). Papildus informācija par teātri: www.git.lv, git@git.lv.

Foto: Izrāde „Pietiekami labs”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV