Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dilans Morans atgriežas Rīgā

Easyget.lv, 10.09.2013. 16:09

27. septembrī Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies viens no visu laiku izcilākajiem komiķiem - īru stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans, kurš ieguvis neskaitāmu apbalvojumus un skatītāju atzinību visā pasaulē.
Dilans Morans atgriežas Rīgā

2007. gada franču laikraksts Le Monde pat atzinis Dilanu Moranu (Dylan Moran) par visu laiku izcilāko komiķi starp dzīvajiem un mirušajiem.

Komiķa karjeru Dilans Morans sāka 20 gadu vecumā nelielā komēdijas klubā Īrijā, kur zālē bija tikai 50 vietas un nebija pat mikrofona. Taču jau 24 gadu vecumā viņš ieguva Perrier balvu, kas ir visprestižākais komēdijas apbalvojums Lielbritānijā, kļūstot par visu laiku jaunāko komiķi, kas ieguvis prestižo apbalvojumu. Šobrīd Dilans Morans ar saviem šoviem priecē skatītājus visā pasaulē.

Dilans Morans guvis milzīgus panākumus gan kā scenārija autors, gan aktieris. Dilana "Black Books" TV sērijas vairākkārt saņēmušas BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) un Motreaux Bronzas rozes apbalvojumus.

Dilana Morana šovi guvuši plašus panākumus Skandināvijā, Ziemeļamerikā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Krievijā un pat tālajos austrumos. Šobrīd komiķis ar saviem šoviem uzstājas lielākajās zālēs pasaulē, no kurām zināmākās - O2 arēna Londonā, Grand Opera House Ņujorkā.

Līdzās skatuves darbībām Dilans Morans darbojas kino jomā, līdz šim uzņēmis arī vairākas plašu atzinību guvušas filmas, starp kurām „Rom-Com-Zom“, „Shaun Of The Dead“, „Run Fat Boy Run“ un „A Film With Me In It“. Komēdijas žanra filmu cienītāji uzskata, ka Dilana Morana filmās 10 minūšu laikā ir vairāk humora nekā visās jaunāko laiku komēdijās kopā ņemot.

"Jūs nevarat vainot viņu par to, ka viņš ir izcils teikumu veidošanā,“ raksta The Guardian.

"Šeit nav stomīšanās ne mirkli. Šī ir pirmklasīga Stand-Up komēdija. Neviena izšķērdēta vārda. Nopieni lielisks šovs“ - The Times.

„Anekdotes tik asas kā bārdas nazis un komēdija iesprosto tērauda slazdā... reti Playhouse teātra telpās skanējuši tik bīstami skaļi smiekli, kas tricina ēkas pamatus" – Scotsman.

Komiķis Rīgā jau viesojās 2012. gadā, kad uzstājās kinoteātra Splendid Palace lielajā zālē. Toreiz vietas zālē visiem gribētājiem nepietika, tāpēc šoreiz organizatori izvēlējušies uzstāšanos rīkot Rīgas Kongresu namā.

Par šova iesildīšanu rūpēsies Comedy Baltics pārstāvji Luiss Zezerans (Louis Zezeran) un Stjuarts Džonsons (Stewart Johnson).

Biļetes „Biļešu serviss” tirdzniecības kasēs un
http://www.bilesuserviss.lv/lat/zinas/publikas-iedvesmots-dilans-morans-atgriezas-riga

Lūgums ņemt vērā, ka katrā uzstāšanās reizē Dilans iekļauj jaunus jokus un lokāla mēroga atsauces, tomēr šova „Yeah Yeah” kodols paliek nemainīgs un ir līdzīgs komiķa iepriekšējai uzstāšanās reizei Rīgā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV