Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pirmo reizi Rīgā gaidāms afrikāņu cirka šovs

Easyget.lv, 11.09.2013. 09:36

Afrikāņu cirka šovs "Māmuļa Āfrika" – akrobātiski triki, eksotiskas tautas dejas enerģisku, košos tērpos ģērbtu dejotāju sniegumā, dzīvās mūzikas pavadījumā
Pirmo reizi Rīgā gaidāms afrikāņu cirka šovs

19. decembrī Arēnā Rīga norisināsies īsts afrikāņu cirka šovs "Māmuļa Āfrika" – akrobātiski triki, eksotiskas tautas dejas enerģisku, košos tērpos ģērbtu dejotāju sniegumā, kā arī "dzīvajā" izpildītas afrikāņu solo kompozīcijas iepazīstinās publiku ar unikālo melnās Āfrikas kultūru. 

Cirks "Māmuļa Āfrika" (Mama Africa) ir dinamisks priekšnesums, ko demonstrē labākie Āfrikas kontinenta cirka talanti. Kolektīvs, kurā apvienojušies 40 akrobāti, gaisa vingrotāji, žonglieri, cirka mākslinieki uz koka kājām, klauni, mūziķi un perkusionisti piedāvās iespaidīgus numuru. Tas būs īsts nepārtraukts enerģijas, spēka, veiklības un lokanības triumfs, kas sola aizraut skatītājus un iekarot viņu sirdis, jo neparastās trupas māksliniekus, kas nākuši no Etiopijas, Tanzānijas, Dienvidāfrikas, Kongo un Zimbabves, apvieno vēlme dāvāt skatītājiem svētku noskaņojumu.

"Cirks ir sapulcējis māksliniekus no visām Austrumāfrikas valstīm, taču uz skatuves tie saplūst vienā ģimenē, kuras dzīvesprieks un aizrautība tūlīt pat aizrauj skatītāju. Mūsu priekšnesumi ir saprotami jebkuras rases un kultūras cilvēkam," saka trupas producents Vinstons Radls.

Pirmo "Māmuļa Āfrika" uzvedumu kontinents ieraudzīja 2008.gada 19.novembrī, bet jau gadu vēlāk Tanzānijā startēja trupas pirmā pasaules tūre. Piecu gadu laikā cirks kļuvis par Eiropas un Austrālijas mīluli. Tā izrādēs apvienotas tradicionālās afrikāņu dejas un mūsdienu cirka numuri, akrobātiski priekšnesumi un dzīvā mūzika, kā arī nacionālā horeogrāfija un Eiropas klaunāde.

Izrādē piedalās afrikāņu dejotāji, kas demonstrē ne tikai oriģinālu plastiku, bet arī krāsainus afrikāņu tautas tērpus, kā arī mūzikas grupa "In AFRICA" no Tanzānijas, kuras eksotiskās melodijas un ritmi veido šova pavadījumu.

Vienīgā cirka "Māmuļa Āfrika" izrāde Latvijā notiks 19.decembrī plkst.19.30 Arēnā Rīga. Biļetes var iegādāties Biļešu servisa tīklā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena: no 10 līdz 15 latiem.

Cirka "Māmuļa Āfrika" izrādes organizētājs – kompānija Art Music.

Video: http://vimeo.com/57201405

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV